1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ImgBurn - konkretne ustawienie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Potar, Październik 15, 2011.

  1. Potar

    Potar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chciałbym się zapytać jak ustawić program imgburn lub może nie wymaga żadnym ustawieniom.

    Spaliłem już 5 płyt DL+DVD HAWK ale teraz kupiłem verbatima i nie chce by się powtórzył błąd bo szkoda tych płyt,na forum nie znalazłem nic mowy o ustawieniach imgburna więc pytam się was :)

    To co chcę nagrać było już testowane i nie ma żadnych błędów.
    Na temat nagrywania wiem wszystko poza tym czy trzeba coś przestawić w ustawieniach ImgBurn czy była to wina płyty.

    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ImgBurn 2.5.6.0 ale ja polecam CloneCD.

    [​IMG]
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nic nie trzeba ustawiać...zerknij tylko na screen powyżej...plik dvd i najniższa predkość
     
  5. Potar

    Potar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli prze verbatim 8x / 2,4x nagrywać1x?
    Bo hawki mi się zatrzymywały przy 50%.
     
  6. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Najlepiej 2.4x. Zawsze się na 50% na chwile zatrzymuje bo zmienia warstwę do nagrania. A Ty pewnie zaraz to przerywasz :)?
     
  7. Potar

    Potar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No wyskakuje błąd na czerwono a ja klikam ponów próbę co chwile i nic dalej nie idzie ;/
     
  8. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tez zalezy od nagrywarki , nie mam błędów w nagrywarce IHAS124
     
  9. Potar

    Potar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przy Verbatim x8 jaką prędkość ustawić ?
     
  10. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak się da 2.4x a jak nie to 4x.
     
  11. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    najlepiej 2,4 chociaz 4 też można
     
  12. Potar

    Potar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam na 2,4x zaraz zdam raport ^^
     
  13. Potar

    Potar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niby nagrało bez żadnych problemów, zaraz sprawdzę na konsoli bo ImgBurn jeszcze sprawdza "Verify" ^^
     
  14. Potar

    Potar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gitara wszystko działa, dzięki chłopaki ;)

    Temacik do zamknięcia ;D
     
  15. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    @freestyle
    Najpredzej siada ci nagrywarka, sprawdz na innym kompie i zobacz czy nie bedzie roznicy :]
    //Edit

    czy ty chcesz czy nie, to MUSISZ pobrac ze strony ABGX najnowsza wersje programu + obrazy Wave :D moze wlasnie przez to schrzaniles dwie plytki bo obraz tekkena jest prawidłowy
     
Wczytywanie...

Poleć forum