1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ImgBurn Kopiowanie Kopi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lozamet12, Kwiecień 9, 2010.

  1. lozamet12

    lozamet12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Elo,
    Musze skopiować kopie gry,
    Robię to ImgBurnem wg. tego http://xboxforum.pl/iso-f31/kopiowanie-wypalonego-obrazu-iso-za-pomoca-imgburn-6565.html
    No i wyskakuje taki bład
    [​IMG]
    Więc nie mogę zrobić kopię kopii
    Kopia normalnie działa na x360.
    Wszystko robię dobrze tak jak jest napisane w artykule
    Próbowałem też z inna kopią jest to samo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mehacz

    mehacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Napęd w kompie ci pewnie pada i nie może wejść na drugą warstwę dvd DL spróbuj u kogoś na innej nagrywarce dvd
     
  4. lozamet12

    lozamet12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sory ale nie dawno nagrywałem gierke na x360 i jakos dziala bez problemu jakies 3h temu.....
    "pewnie" to sobie możesz -.-
     
  5. mehacz

    mehacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Nagrywać może dobrze ale odczyt to inna bajka. Ja zasugerowałem sprawdzenie napędu skoro jesteś taki pewien że z nim wszystko ok to poszukaj sam lepszego rozwiązania !
     
  6. lozamet12

    lozamet12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra chyba przyznam ci racje - probowałem zrobic kopie kopii clone cd i ultra iso i jest to samo ;/
     
  7. lozamet12

    lozamet12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Byłem u kumpla i tez u niego sa te same bledy - dla pewnosci sprawdzalem 2 rozne kopie (gry):confused:
     
  8. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a ustawileś w mode na read w imgburn?
     
  9. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Napęd na pewno nie bo na drugą warstwę przechodzi przy 49-50%. hmmm Może coś z windowsem mi kiedyś przez nie chciał nagrywać płyt dvd dl.. Ale pisze że błąd CRC na płycie. Spróbuj inną płytkę i jak stanie w tym samym miejscu to wgraj na nowo windowsa...
     
  10. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    ile masz wolnego miejsca na dysku, i jakim masz systemem plików (ntsc, fat32) na partycji?
     
  11. maciek360

    maciek360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olszany
    34 gb wolnego miejsca, NTFS. Następnym razem zamiast posty nabijać to się przyjrzyj obrazkowi.
    A co do błędu CRC to albo napęd do d**y, albo płyta porysowana zapewne ..
     
Wczytywanie...

Poleć forum