1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IMGBurn nagrywa mi tylko na Verbatimach!O co chodzi??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ArabGirl, Kwiecień 6, 2012.

  1. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Mam problem;/ Dosyc dziwny.Kiedys moglam normalnie nagrywac gry na Xboxa na Maxellach czy Platiunium.
    Ok nagrywalam sobie na Maxellach najczejscej i wszystko ladnie smigalo.Potem mialam moze miesiac przerwy czy nawet dwa w nagrywaniu gier.Postanowilam sobie w marcu cos nagrac i jaki zonk..Przy nagrywaniu gier normalne daje ustawienia takie jak zawsze byly i nie moge nagrac...Dochodzi mi do 49% i IMGBurn wywala mi blad,albo poprostu odrazu mi blad wywala,to samo z Platinium.Jedynie moge nagrywac dobrze na Verbatimach ;/ o co chodzi??Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Pewnie laser w nagrywarce siada, a że verbatimy to jedne z najlepszych płyt to jeszcze je czyta.
    Czas na zmiane nagrywarki. :)
     
  4. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Ehe nie chce mi sie bawic w to ;) tzn wymienianie hehe.Filmy i wszystko dziala,zawsze czyta ale tutaj mi blad wywala.Moze masz racje.Mam nadzieje ze jezscze ktos moze cos doradzi :)
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    jak dochodzi do 49% to znaczy że ma problem z przejściem na druga warstwę. Jeśli producent ma jakiś nowy flash do twojej nagrywarki to możesz spróbować wgrać. Ew wymontuj nagrywarkę i sprawdź u kogoś innego na kompie, bo może być też wina jakiegoś syfu plikowego w oknie majkrosoftu. Miałem tak raz na iHASu, zrobiłem format dysku, nowy windows i śmigało, ale to tylko w moim przypadku, u ciebie może faktycznie też już laser szwankować - ale to laser zawsze można podkręcic.
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Wtedy też długo nie potrzyma ;p
    Sam tak miałem na LG, jak wiadomo to nie najlepsze nagrywarki. Zawsze na 50% błąd, DVD (4,7GB) i CD normalnie tylko z DL miał problemy.
    Nowa nagrywarka i śmiga :D
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Masz ustawiony prawidłowy LayerBreak w pliku .dvd i ImgBurn'ie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum