1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IMGBURN Nagrywanie, kopiowanie płyty z grą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czupryn, Listopad 23, 2011.

  1. czupryn

    czupryn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Pożyczyłem od wuja grę 007 goldeneye (pirat) tego najnowszego, mam xboxa 360 przerobiony lt 2.0. Wszedłem do imgburna i utworzyłem obraz z płyty, i później go nagrałem na DVD DL verbatim, stanęło na 44% i jakiś błąd wyskoczył, dobra płyta do kosza poszła bo była skopana, ale nagrywam 2 raz to samo i jest ok, wkładam do xboxa i pisze mi że nierozpoznawalna płyta. Czy po utworzeniu obrazu z płyty muszę coś z nim zrobić? Czytałem że do jakiegoś agbx'a czy jakoś tak...
    pozdr... z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  4. czupryn

    czupryn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podobny problem mam z mw2, lecz jej nie przegrywalem tylko prosto od wuja, wkladam do napedu i to samo nierozpoznawalna plyta, lecz u niego to kiedys dzialalo ale chyba na starszej przerobce
     
  5. czupryn

    czupryn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem w tym że odpalam abgx'a z tym plikiem .iso i pisze że jest nie poprawny plik, czyli chyba jakis niepełny

    powiedz mi czy to ma znaczenie czym ja nagrywam? bo ja wole starego dobrego alcohola 120%
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    do gry z xgd3 to jest bezużyteczne. kopia z kopi powina po prawidłowym zgraniu działać tak samo.
    to ap25 trzeba mieć odpowiedni patche wgrane do gry ap25 to się nazywa, mieć dany dash i odpowiednie lt i konsole nie łaczona do live w tym tygodniu.
     
  7. czupryn

    czupryn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra bo wiesz ja mam od tygodnia przerobionego xboxa i nie kapuje zbytnio, mam gry takie jak: mw3, nfs run; te nowe i dzialaja wszystkie; tylko mw2 nie chce dzialac, to musze ja przez abgx przeleciec tak?

    oczywiscie lt. 2.0
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a jaki dash?
    abgx360 z ustawieniem autofix level 3 o ile masz dash 599/604 to abgx360 powinien ci wgrać najnowsze patche do ap25 jak nie musisz to ręcznie robić o ile konsola nie była w tyg łączona z xbox live, i nie dostała aktualizacji od ms przez live
     
  9. czupryn

    czupryn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde odpalam przez abgx ten cały iso czy tam obraz płyty i gad dejm ;/
    [​IMG]
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    plik trzeba na iso przekonvertować np ultraiso
     
  11. czupryn

    czupryn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde no skoro jeden tu z was napis ze plyta ktora mi dziala z gra 007 ale po skopiowaniu juz nie dziala; to kurde nie wiem co jest nie tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum