1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

imgburn nagywanie 2x4, a nagywa 4.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez snake16, Sierpień 26, 2011.

  1. snake16

    snake16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jak w temacie. Podczas nagrywania ustawiam 2.4 a potem w okienku nagrywania po lewej prędkość zapisu 2.4 a po prawej pisze że nagrywa 4.0 nie wiem o co kaman. Gry chodzą, tylko mam nadzieje że nie przegrzeją ixa

    Verarbatimy płytki oczywiście
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wyindywidualizowany

    Wyindywidualizowany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sala Samobójców :D
    Może płyta nie obsługuje prędkości zapisu poniżej 4x. Przed nagrywaniem zobacz po prawej stronie Supported speeds:
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    4x to jest max dla xboxa.zobacz od ilu jest plyta i od ilu nagrywarka wypala
     
  5. snake16

    snake16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale na 4 nic tam raczej się nie stanie dla ixa ? bo kupiłem dopiero, i nie chce że by coś się przegrzało w nim, Gry normalnie chodzą, tylko czasami na ułamek sekundy głos znika [ rzadko]
     
  6. Wyindywidualizowany

    Wyindywidualizowany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sala Samobójców :D
    Po nagraniu zainstaluj na dysk xboxa i będzie ok
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak ci czasami glos znika znaczy ze konsola nie nadarza doczytac czegos.jak za szybko nagrasz gra nie bedzie dzialac za bardzo bedzie pisalo zeby przeczec smatka albo sie nie wlaczy. a z konsola sie nic nie stanie
     
  8. snake16

    snake16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie posiadam dysku, ale dzięki za informacje, jak coś w przyszłości by się zwieszało, trzeba będzie dokupić dysk.
    P.s Konsolke mam od dzisiaj, dlatego was się pytam :p

    Dopisek: Właśnie miałem tak teraz jak finala 13 nagrałem, pisało że by przetrzeć płytke.[Zapomniałem o tym napisać]

    Może innym programem spróbować nagrać ?

    Supported Write Speeds: 4x; 6x; 8x To nie wiem co jest z tymi Werba nie tak ^^
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    przydalo by sie dokupic ostrzedzasz naped a wymiana okolo 200zl.i plyte jak masz dysk i tak musisz miec w napedzie. jak nie bedziesz jej trzymal w ciasnych polkach albo z prawie brakiem wentylacji to bedzie oki z nia.dysk na np do gta4 ci sie przyda na niektorych napedach nie da sie w to bez tego grac
     
  10. waren

    waren Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi parze razy zdarzyło sie nagrywać na 4.0x i działały , I nadal jest All Ok.
     
  11. snake16

    snake16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Poporostu Zobacze jak gry będą chodzić przez pare dni, coś się bedzie ścinać kupie ten dysk. Dzieki za info
    No Ale jak Verbatimy, to nie wiem czemu minimalna predkosc 4

    Może wypalenie clonecd coś pomoże zobacze....
     
  12. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Ojej możesz nawet nagrywać 8x i gry będą tak samo działały...
     
Wczytywanie...

Poleć forum