1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Imgburn nie czyta/nie widzi plytki Verbatim LightScribe

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Niemiec, Listopad 26, 2010.

  1. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Witam,
    Chcialem nagrac gry itd na plytki Verbatim LightScribe DVD+R DL Double Layer Double Couche
    wsadzam do napedu i czekam w Imgburn na komunikat ze jest plytka a wyskakuje mi tylko to ze: Disc not empty
    i po prawo :
    ATAPI DVD A DH20A3H YY11 (ATA)
    Current Profile: Unknown

    Disc Information:
    Status: Unknown
    State of Last Session: Unknown
    Erasable: Unknown
    Formatted: Unknown
    Sessions: Unknown

    kiedy wsadzam zapisana plytke Verbatima (nie LightScribe) z gra i widzi Imgburn ze jest zapisana itd czyli ze czyta, lecz tej odmiany Verbatima z tym bajerem LightScribe nie ;/ Moze jest jakas opcja co trzeba wlaczyc zeby mozna bylo nagrywac z LightScribe?
    Prosze o pomoc tu badz na gg 7500125
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Mam pytanko do kolegi. gdzie kupiłeś te płytki?? bo szukam takich aktualnie:) znalazłem 5 szt po 30zł ale przesyłka 19;/
     
  4. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Poradzilem sobie juz ;P wzialem laptopa przezucilem iso'sy i na laptopie nagrywam .
     
  5. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    czyli tak jak ci pisałem na gg ze wina nagrywarki:)
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  7. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    już aktualizował do najnowszego z te go co wiem
     
Wczytywanie...

Poleć forum