1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ImgBurn, nie wykrywa napędu!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Yogii26, Grudzień 24, 2010.

  1. Yogii26

    Yogii26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pruszków
    Witam. Wczoraj wieczorem zapragnąłem nagrać Red Dead Redemption Undead Nightmare. Gry zawsze nagrywam poprzez ImgBurn i teraz tradycyjnie też chciałem tak zrobić. No to pierw sprawdziłem grę przez agbx i wykazało że jest w porządku no to włączyłem ImgBurn i wyskoczyło o aktualizacji programu. Zaktualizowałem i wyskoczył komunikat że poprzednie ustawienia zostały skasowane i muszę wszystko ustawić od początku, w pierwszej kolejności nie zwróciłem na ten napis uwagi tylko dopiero po wielokrotnej instalacji programu (myślałem że pomoże). W sumie to nie wiem czy to nie wina płyty ale bardzo w to wątpię ponieważ wczytuję ją bez problemów. No ale nic, ustawiłem plik .dvd do nagrania i nagle pyta mnie o weryfikację płyty, no to się zgodziłem. Wyskoczył komunikat, a mianowicie taki :

    [​IMG]

    No i od razu zaznaczyłem napęd bo nie wiem w ogóle co się stało. Wcześniej miałem swój napęd a mianowicie TSSTcorp CDDVDW SH-S203D a teraz jakieś ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,. Sam ten ciąg znaków mnie denerwuję. Proszę o pomoc albo jakiś poradnik do tego programu.

    Pozdrawiam, Yogii26
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli naped dziala normalnie tylko w IMG Burn nie, to :

    1. Spruboj zainstalowac starsza wersje programu
    2. Sprubowac nagrac za pomoca Clone CD.
     
  4. Yogii26

    Yogii26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pruszków
    A to gry na Xbox 360 można nagrywać przez Clone CD? Kurde nie wiedziałem, dzięki za radę :D A tak przy okazji to wcześniej nie miałem takiego problemu, nie wiem co się stało bo jak napisałem możliwe że nowsza wersja skasowała mi ustawienia.
     
  5. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    ogolnie img burn lubi odwalac akcje przy aktualizacji lepiej uzywac clone cd
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, mozna nagrywac za pomoca Clone CD.

    http://xboxforum.pl/iso-f31/nagrywanie-obrazu-iso-za-pomoca-clonecd-9817.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum