1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ImgBurn - płyta za płytą do śmietnika.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Pitt1990, Kwiecień 2, 2012.

  1. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pisałem już na ten temat ale odpisu nie otrzymałem odpowiedzi od przedwczoraj wieczorem, po za tym problem się już pojawiał również bez wyjaśnienia więc postanowiłem założyć ten temat. Posiadam Samsunga ms28 Lt 2.1 i dasha 0.2.14699 i próbowałem nagrać NSUNS Generation ( XGD 3 ), zrobiłem wszystko zgodnie z tutorialem do LT 2.0 i o to mój problem: [​IMG]
    Dziękuję z góry za pomoc.
    Tutaj wcześniejsze moje problemy z nagrywaniem, również nagrywając pod LT 2.0 http://xboxforum.pl/kosz-53/problem-z-nagraniem-naruto-suns-generations-128035/#post992443
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Na jakich plytach nagrywasz?

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Poszły 2 Verbatimy najpierw to przy weryfikacji przy 49 % padło, a teraz wolałem nie ryzykować i próbowałem an Esperanzach bo czasem się nie nagrywają. Wcześniej nagrywałem na esperanzach i normalnie gdy działają do tej pory, oczywiście na Verbkach też ale od XGD 3 pojawiły się owe problemy.
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na cloniecd próbowałeś?
     
  6. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie próbowałem ale wyskakuje [​IMG]

    Nawet nie próbuje nagrywać po wciśnięciu ok wraca mi do początkowego menu i w logu taka informacja.

    Edit. Hmmm wcześniej wyskakuje, żę program CDClone nie jest darmowy i to dlatego jest problem.
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    bo masz po czasie testowym poszukaj sobie wersji z kluczem
     
  8. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrałem CDClonem wszystko szło gładko i gdy było 100 % wyskoczyła informacja, że zapis się nie udał, natomiast w konsoli było napisane "Nierozpoznany dysk"
     
  9. jointventure

    jointventure Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Metropolis
    Mi tak wywaliło gdy nie miałem w ustawieniach ImgBurna zaznaczone Layer Break -> Calculate Optimal. Wygląda jakby nagrywarka chciała nagrać strefę L0 poza fizyczną jej granicą na płycie, zamiast przeskoczyć warstwę i nagrywać już w strefie L1 i wykrzaczyć się dopiero na końcu (przy 97%) jak wszyscy tu opisują. Też mam nagrywarkę LG GH-22 i nagrywam gry XGD3 do końca 100% i zamykam płytę - działają idealnie.
     
  10. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zapewne płyta się nie zamknęła co nie przeszkadza, i prawdobnie złe przygotowane iso pod twoje lt
     
  11. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie dzisiaj zakupiłem @$X IHAS 124-19 b i tka jak mówiłem Samsung ms28 Lt 2.1 i dasha 0.2.14699. Dla pewności chciałbym się dowiedzieć czy teraz mogę bezpiecznie wsadzić płytę do nagrywania i, którym poradnikiem mam się kierować, no i czy teraz bd możliwość instalowania gier na HDD? Wybaczcie, ale chce mieć pewność bo już wystarczająco dużo płyt zmarnowałem.
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/iso-10/pewnosc-co-do-nagrania-128504/#post996210
     
Wczytywanie...

Poleć forum