1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ImgBurn pokazuje błąd przy kopiowaniu...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bibru, Lipiec 4, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bibru

    bibru V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    iława
    Ściągnąłem sobie pięknie z tego portalu Condemned: Criminal Origins. Jest plik dvd. Mulleter nie pokazuje nic takiego co by mnie zaniepokoiło. Włączam ImgBurner, z którym nie miałem dotychczas żadnego problemu i po chwili pokazuje mi coś takiego:
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: ImgBurn pokazuje błąd przy kopiowaniu...

    nagrywarka/plyta ew. firmware ale jak mowisz ze nagle to watpie aby byla wina firmware
     
  4. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: ImgBurn pokazuje błąd przy kopiowaniu...

    na jakie płytki nagrywasz? bo ja identyczny problem miałem z kilkoma płytami Omega... bo płyta była uszkodzona i porysowana
     
  5. bibru

    bibru V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    iława
    Odp: ImgBurn pokazuje błąd przy kopiowaniu...

    Cały czas na Phillipsach, moim zdaniem dobre płytki. Znajomi też tak uważają. Teraz mi się wydaje że faktycznie nagrywarka już "klęka".
     
  6. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: ImgBurn pokazuje błąd przy kopiowaniu...

    Bo Philipsy to nie sa "bardzo dobre plytki", znajomi widocznie tez o tym nie wiedza. Wystarczylo poczytac,ktore sa najlepsze do Xboxa i tym samym, ktore najbardziej polecane. Philipsy tez na x'ie ruszaja,ale na pewno nie sa najwyzszych lotow... ;) Kup jakiegos Verbatima i sproboj go nagrac. Wtedy mysl o nagrywarce (jesli sie nie uda). Oczywsiscie w pliku .dvd masz wszystko dobrze wpisane?
     
  7. djkamilos

    djkamilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: ImgBurn pokazuje błąd przy kopiowaniu...

    Philipsy to dobre płytki. Właśnie Verbatimy ostatnio schodzą na psy. Więc raczej płytka nic nie ma z tym wspólnego
     
  8. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: ImgBurn pokazuje błąd przy kopiowaniu...

    Philipsy xbox odczyta,ale dobre na pewno nie sa (toz Platiniumy sa od nich lepsze). A Verbatimy maja sie dobrze i na psy nie schodza.
     
  9. bibru

    bibru V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    iława
    Odp: ImgBurn pokazuje błąd przy kopiowaniu...

    Tak, w pliku dvd jest wszystko ok, zawsze sprawdzam. Te Phillipsy na pewno nie są najlepsze ale myślę że są ok ponieważ nagrałem już około 30 gier a tu raptem taki zonk. Teraz już jestem prawie pewien że to nagrywarka ponieważ chciałem nagrać 1 giga danych przez program nero i też porażka. Chyba trza oddać napęd do serwisu.
    Dzięki wszystkim za zainteresowanie się tym tematem.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum