1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ImgBurn potrzebna pilnie pomoc !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ziele98, Styczeń 5, 2014.

  1. Ziele98

    Ziele98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc ! Zdesperowany pisze nastepny post bo wczesniej nie dostalem zadnej odpowiedzi :( Tak wiec robiac wszystko z poradnikiem z forum dochodzac do ostatniego momentu nagrywania (wypalania) plytki nie wyskakuje mi opcja "TURNCATE". Moze mi ktos doradzic co moge zrobic zeby ta opcja mi wyskoczyla ? Program BurnerMax nie wyszkuje mojej nagrywarki. Moja nagrywarka to Lite-on DVDRW LH-20A1S. Prosze o pomoc i konkretne wskazówki bo jestem zielony w tych sprawach. Co moglem to wyczytalem ale nikt chyba nie mial takiego problemu jak ja :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Mi też nie wyskakiwała a gry działały. Po co Ci ona?
     
  4. bezsenss

    bezsenss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. Ziele98

    Ziele98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    xdg3 gry chce nagrac. Grochu o co Ci chodzilo z " Mi też nie wyskakiwała a gry działały. Po co Ci ona?"
     
  6. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Opcja Truncate mi się nie wyświetlała.
     
  7. Ziele98

    Ziele98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I byl ten komunikat ze za malo miejsca na plytce ? I klikales ''YES'' i ile Ci sie nagrywalo 100 % ?
     
  8. bezsenss

    bezsenss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  9. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    @Ziele98 nawet nie miałem komunikatu, że za mało miejsca. Nagrywanie dochodziło do 100%, ale gra po instalacji wywalała problem z autoryzacją.
     
Wczytywanie...

Poleć forum