1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

imgburn prawidlowy wybór przy nagrywaniu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez michaelpol, Październik 25, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. michaelpol

    michaelpol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Mam problem z nagrywaniem.
    Mam ustawione wszystko tak, jak w tym tutorialu:
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/nag...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/

    Mam nagrywarkę ihas128B oraz lt3.
    Nigdy nie miałem problemów z nagrywaniem.
    Miałem dłuższą przerwę z graniem i nagrywaniem.
    Zainstalowałem nową wersję imgburn, w której pojawiły się teraz nowe opcje przy nagrywaniu do wyboru.
    Proszę powiedzieć co mam na początku kliknąć:
    [​IMG]

    Wcześniej kliknąłem nie i wybrałem opcję overburn i odpalało się normalnie nagrywanie po czym wyskakiwało:
    [​IMG]

    Czy powinienem wybrać opcję tak ?
    Dodam, że nigdy nie miałem problemów z nagrywaniem. Gry instalowały się i chodziły z dysku.
    Nie chcę zmarnować kolejnych płyt.
    Nagrywarkę ihas mam wgraną pod płyty verbatim.
    Prędkość miałem zawsze ustawianą 2,4x
    Bardzo proszę o pomoc.
    Dodam, że nagrywarkę zawsze podłączałem przejściówką pod laptopa, która mi się popsuła. Kupiłem nową unitek Y-1031. W czym może tkwić problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Spróbuj tak: ściągnij ten program -----> C4E’s BurnerMAX Payload Tool v0.15 - Software - RealModScene, włóż płytę na którą chcesz nagrać grę, odpal program, wybierz swoją nagrywarkę i kliknij ten przycisk z prawej start albo Burnermax, gdy wszystko się zrobi zamknij program i odpal Imgburna i nagraj normalnie jak nagrywasz. Nie powinno nic wyskoczyć przed nagrywaniem ani overburn ani truncate po prostu zacznie się nagrywać. Spróbuj też nagrać z prędkością 4x.
     
  4. michaelpol

    michaelpol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Zrobiłem tak jak poradziłeś.
    Przy kliknięciu wyskoczyło mi:
    [​IMG]

    Czy w imgburn powinno mi się również zmienić na rozmiar Free Space: 8,738,897,920 bytes ?
    Bo pokazuje mi:
    [​IMG]
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum