1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IMGBURN problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gaaam, Styczeń 12, 2013.

  1. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czesc !!

    Dlugo nic nie nagrywałem i nagle zachcialo mi sie grać w AC2 REVELATIONS.

    Zawsze nagrywałem gry tak samo i działały.

    Teraz odpalam imgburna , klikam nagrywaj , postęp bufora dochodzi do 100% i cisza... czekam 20min i ciągle 0 %.

    Dodam też , że na dole w pasku pisze "Writing Lead in" i tyle..


    Ocb?

    Ustawienia abgx360 i imgburna mam z tego forum , abgxem przelecialem i jest OK.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. magnumm96

    magnumm96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    próbowałeś pobrać nowszą wersje ??
     
  4. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    IMGburna? mam 2.5.6.0 , sciagam teraz 2.5.7.0 , zobaczymy ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum