1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IMGBurn - problemy z nagraniem HALO REACH

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez qqq, Sierpień 25, 2011.

  1. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Witam. Zmarnowałem już 2 plyty na grę HALO REACH, którą pobrałem z taką nazwą - Halo.Reach.PROPER.PAL.RF.XBOX360-BMP -. Za każdym razem w IMGBURN wyskakiwało takie coś:
    http://zapodaj.net/85b11a2c9361.png.html

    Co to może być? Co jest złe?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Moze byc zle nagrywarka, system, fw nagrywarki

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Niemozliwe, gdyż nagrywałem już nią mase gier na x360. I każda chodziła. Nigdy zadnej plytki nie zespuła. A teraz takie coś. Co to moze byc?
     
  5. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    F5 ludzie.
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a jakie plyty? polecam ci nagrywac na takich jak zawsze. a wina jest przewaznie nagrywarki albo plyt. i uzyj clonecd moze ci nie polozy plyty bo czasami sa takie jaja ze jeden nagra a drugi nie
     
  7. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Płyty i nagrywarka jest OK. Czego to może być wina?
     
  8. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    tez mialem ten problem. Zmienilem nagrywarke i nagrywalo normalnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum