1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

imgburn set l0 data zone capacity failed

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez marcoss18, Styczeń 28, 2013.

  1. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czesc. Mam taki blad, jak w temacie. Wyswietla sie on zaraz po nacisnieciu zeby nagrywalo. Powiecie pewnie, zebym wyczyscil laser albo zmienil naped. A ja powiem tak, jakis miesiac temu, jeszcze przed zrobieniem formata, mialem ustawienia dla ImgBurn, ze nagrywalo bez kompletnie zadnych problemow. Teraz nie moge wrocic do ych ustawien, nie wiem jak.. Model mojego napedu to TSSTcorp SH-S182D. Przed chwila stracilem plyte, przy 97% z powodu jakiegos bledu I/O. Jak narazie, zrobilem ak jak w tym poradniku: HOW TO FIX I/O ERROR IMGBURN [HD] - YouTube i zobacze czy dziala. Pomozcie, powrocic mi do starych ustawien.. zaraz sprobuje z Hitmanem, ale powiedzcie, co zrobic zeby bylo jak nalezy..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Mi ten błąd wyświetla się zawsze, a moja nagrywarka LG nagrywa nawet fifę 13 na płytce maxell. Gram i gram online i w mecze towarzystkie i ani razu jeszcze mnie nie wywaliiło

    Pozdro
     
  4. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To dziwnym sposobem, masz farta :D
    ja plyte sprawdzilem, ale nawet jej nie widzi. tak jak mowilem, dojdzie do 97% i jest I/O. A zaraz po rozpoczeciu nagrywania "imgburn set IO..."
     
  5. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Moze jednak ktos pomoze co z tym zrobic? Dodam jeszcze, ze na innej nagrywarce liteon, jest tak samo..
     
  6. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jednemu koledze pomogło cytując: "Reinstalka Imgburna pomogła."

    Sprawdź też czy dobrze ustawiłeś Settings > Write > i po prawo Calculate Optimal.
    Włącz OPC, verify i nagrywaj x4 albo 2,4.
     
  7. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    "Perform OPC Before Write" to wlaczyc ?
    a jak mam ustawic book type, jesli nie widze swojego napedu ?
     
  8. CzarnaOwca

    CzarnaOwca Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL
    rozwiązał ktoś ten problem bo mam dokładnie taki sam wszystko ustawiam jak należy i wyskakuje/;
    Set L0 Data Zone Capacity Failed!
     
  9. marekincognito

    marekincognito Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnik, Lublin
    U mnie to pomogło :)

    HOW TO FIX I/O ERROR IMGBURN [HD] - YouTube
     
Wczytywanie...

Poleć forum