1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ImgBurn-ustawienia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 3echo, Marzec 10, 2010.

  1. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy może mi ktoś podać link do ustawień ImgBurn.Chodzi mi co trzeba wpisać(jakie cyfry)w opcjach>zapis>zmiana warstwy?Sorry ale nie mogę tego znaleźć
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Wystarczy że do wypalenia gry wybierzesz plik dvd i resztę zrobi program nie ma specjalnej potrzeby ustawiać osobno layerbreak . Lub użyj do nagrywania clonecd lub XBC .
     
  4. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak masz pobrana gre w formacie to masz rowniez drugi plik z rozszerzeniem .dvd (jesli go nie ma to przepusc obraz przez abgx - utworze go automatycznie), otworz ten plik w notatniku i tam bedziesz mial "LayerBreak=...." i te cyfry :)
     
  5. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    podczas próby nagrania wyskakuje mi takie coś:
    there doesen't apper to be enought space on the disc to burn this image
    image size:3 827488 sectors(7475)
    disc size:202950104 sectors(4 482)
    would yuo like to continue anyway?

    wcześniej tego nie miałem,ale robiłem system i nie mogę tego znaleźć
     
  6. Krav

    Krav Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sko
    Za mało masz miejsca na płycie. Ty masz płytę 4,5GB a potrzeba 7,5GB czyli płytę 8,5GB
     
  7. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sorry ale nawet nie wiedziałem,że jeszcze mam taką płytę i nawet nie sprawdziłem,gdzieś się jeszcze zawieruszyła.
     

Poleć forum