1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ImgBurn

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez x3600, Grudzień 2, 2007.

  1. x3600

    x3600 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2007
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam was mam taki problem jak zaznacze w tym programie plik .dvd ten mały i zaczne nagrywać to nagra sie razem z tym plikiem .dvd obraz iso (bo są 2 pliki iso i .dvd) czy tylko ten jeden plik .dvd który zaznacze ??? Prosze o jak najszybszą odp. PoZdRO :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fancy

    Fancy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: ImgBurn

    masz zawsze nagrywac tylko plik .dvd
     
  4. x3600

    x3600 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2007
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: ImgBurn

    JA mam taki problem jak chce wczytac obraz .dvd albo .iso to wyyskakuje mi taki błąd
    Cannot open file :\.........cclx-sthold.iso
    REASON : Nie mozna odnalesc pliku (rzucił bym zdjecie ale nie moge jakis bład )
     
  5. kang

    kang Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2007
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: ImgBurn

    musisz mieć plik dvd zły, edytuj go i pamiętaj ze oprocz layerbreaka ma tam byc dokladna nazwa pliku iso!!!
     
  6. x3600

    x3600 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2007
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: ImgBurn

    Wszystko dobrze miałem ale chodziło tu o płyte dvd dl maiłem firmy platinum i w tym problem mija nagrywarka nie czyta tych płyt niewiem czemu ale wsadziałem innej firmy i dział ::)
     
  7. sarinek

    sarinek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    96
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: ImgBurn

    a od czego zalezy ten numer laybreaker? czy on jest zawsze taki sam?
     
  8. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: ImgBurn

    Tak, zawsze taki sam. Jest to "miejsce" w którym warstwa nr 1 jest kończona a zaczyna nagrywać się warstwa nr 2.
     
  9. pampex

    pampex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: ImgBurn

    Ja mam pliki w .rar i wypakowałem managera(którego miałem z grą) i mi sie zrobił plik .dvd a pliku .bin
    czy jakiegoś innego nie mam :'(. Co mam zrobić???
    PLIZZ pomóżcie
     
  10. sOrOwEczkA

    sOrOwEczkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: ImgBurn

    A ile ten folder rar miał bo to niemozliwe ze ci sie niewypakowal,albo poprostu zaznaczyles w winrarze sam plik .dvd i tylko to ci wypakował. :)
     
  11. pampex

    pampex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: ImgBurn

    Może powiem inaczej ściągnąłem gre przez utorrenta i mam pliki.001 itd. mam .dvd mam również . bin i jakiegoś mangera 1.6
     
  12. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Odp: ImgBurn

    Odpal smazenie z plku dvd i zapomnij o reszcie.
     
  13. pampex

    pampex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Odp: ImgBurn

    Wszystkie rary jakie masz wypakuj ,czyli zacznij od pierwszego reszta sama sie zrobi powstana dwa pliki dvd i obraz moze on miec inne rozszerzenie niz iso ale rozpoznasz go po wadze ponad 7 giga .Pliczek dwd odpal clone cd lub imageburnem(opcje zapisu ustaw wlasciwy layerbrake) i po robocie.
     
  15. maja13pl

    maja13pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: ImgBurn

    gry nagrywaj poprzez plik .dvd gra samoistnie nagra się w całości czyli z plikiem .iso
     
  16. basket4rap

    basket4rap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: ImgBurn

    witam, zainstalowalem pierwszy raz ten program i widze ze da sie nim przegrac juz gotowa kopie gry, bo widzi plyte jako okolo 6gb, a chcialem tez przegrac oryginalna, ale twedy juz widzi jako 5mb, jaki jest sposob zeby przegrac oryginalna gre?
     
  17. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: ImgBurn

    Z oryginałami jest pewien problem >> http://x360iso.org/index.php?topic=3194.0 lub Kreon Drive.
     
Wczytywanie...

Poleć forum