1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IMGBurn

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HeadShoot, Czerwiec 12, 2010.

  1. HeadShoot

    HeadShoot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam Przerobionego Xboxa od 3 dni.Kupiłem używaną przeróbke.
    Gdy już załapałem nagrywanie,patchowanei itp. Wystąpił pewien PROBLEM]
    Oto SS nagrywania i problemu wyskakującego...
    [​IMG].
    Moja stacja dysków: SAMSUNG HD502IJ
    Stacja Dysków CD/DVD- Hl-DT-ST DVD RAM GH22NP20
    Jeśli obrazek się nie pokazał kliknij PPM>Kopiuj adres URL>Wklej do przeglądarki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. wojtr33

    wojtr33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieluń
    Ja jak nagrywałem na verbatimach to nie miałem żadnych problemów.Ostatnio brakło mi verbatimów/więc dokupiłem EMTEC i miałem to samo w ImgBurn-więc również obstawiam że to wina płyty.
     
  5. SHC

    SHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Dokladnie mam ten sam problem, nagrywam Dead to right, i wyskakuje ten blad. nagrywam na MAXELL, i 3 inne gry nagraly sie ladnie bez jakichkolwiek bledow... to nie wina nagrywarki ani plyty raczej, moze gry?
     
  6. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zmieńcie nagrywarkę na np. jakąś Pioneera , program nagrywający na clonecd ( bo imgburn to zwykły syf potrafiący spieprzyć bez powodu płyty ) . I problem zniknie . I wcale nie będą potrzebne jakieś wyjechane Verbatimy żeby gra nagrała się poprawnie .
     
  7. psycho666

    psycho666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie na mojej nowej nagrywarce NEC mialem cały czas problemy z nagrywaniem w imgburnie. Po zmianie programu na clone cd wszystkie kłopoty znikneły. Polecam spróbować.
     
  8. szczurx

    szczurx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorlice
    http://www.cdrinfo.pl/cdr/artykuly/aspi/aspi.php

    polecam zainstalować i sprawdzić czy problem będzie dalej występował. w wielu przypadkach to właśnie brak sterowników ASPI jest przyczyną złej pracy nagrywarki. zmiana firmware na najnowszy tez nie zaszkodzi
     
  9. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ani to raczej wina płyty - nagrywał przecież na Verbatimach(chyba że felerna partia), ani bios - bo to chyba najnowszy , aspi też może być niepotrzebne jak to windows 7:).Zwróćcie uwagę na prędkość zapisu ...1x...po prostu nagrywarka przestawiła się w tryb PIO i nie nadążała z zapisem , a może dysk tak pofragmentowany .Rada - przenieś cały plik na inny dysk , czy nawet partycję, wejdź w menadżera urządzeń , zobacz jaki tryb ma nagrywarka i dysk- czy nie ma PIO , najlepiej usuń kanał z nagrywarką , reset - system zainstaluje od nowa i nagrywaj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum