1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Informacja dla wszystkich co mają problem z nagraniem gry pod lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mdp029, Styczeń 5, 2012.

  1. mdp029

    mdp029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Więc grę wystarczy przerzucić przez nowego abgx'a i nagrać przez cloneCD i to wszystko!

    Gra działa.

    Nie trzeba się bawić w żadne xbox backup creator bo to strata czasu, pozdro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Taka informacja już była milordzie.
     
  4. mdp029

    mdp029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Nie każdy wie o tym.
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Musi być przez CloneCD ? Ja nagrywam ImgBurnem do tej pory i jest git, zobaczymy jak będzie na LT3.0
     
  6. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Więc jak chce się dowiedzieć powinien przeszukać forum co zajmie max 2-3 minuty. Tematy są elegancko poukładane w odpowiednich działach więc jak chce się zdobyć informacje należy ruszyć ******.

    Też nagrywam przez img burn i wszystko chodzi. Nie ma znaczenia czy ten czy tamten program.
     
  7. mdp029

    mdp029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Znaczy się tak, imgburn pewnie też tylko, że imgburn u mnie nie chcę nagrywać żadnych płyt więc nie napisałem o nim. Ale też zadziała.
     
  8. czerkamyk

    czerkamyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko jeżeli abgx tego sam nie zrobi.

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum