1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Informacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dragonage360, Listopad 22, 2010.

  1. dragonage360

    dragonage360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    2 dni temu po ściągnięciu nowego Harrego Potter'a i nagraniu go musiałem pobrać najnowszego dasha z oficjalnej stronki xbox'a bo gra nie chciała się zaktualizować . I... gdy wszedłem by zmienić swojego avatara to pokazała się informacja, że muszę wejść na xbox live bo jakieś elementy ubrań wymagają aktualizacji . Miał ktoś coś takiego ? O co z tym chodzi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Masz nowy dashboard bez avatarów, ściągnij dasha z avatarami i wgraj go offline
     
  4. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
  5. dragonage360

    dragonage360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Przecież ściągałem go z oficjalnej strony xbox'a 2 dni temu, więc to nie jest ten sam dash co tam ? ma prawie taką samą wagę ...
     
  6. GamBeaT

    GamBeaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milanówek
    zawsze jest dash z awatarami i bez
     
  7. dragonage360

    dragonage360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    No teraz mam to ...
    HTML:
    http://support.xbox.com/pl-pl/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx
    ... a żeby nie było problemu z tym avatarem to mam pobrać to co dał kolega wyżej ?
     
  8. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    tak , ja ściągnąłem i śmiga
     
  9. dragonage360

    dragonage360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Nie wiem ale jak zgrałem na pena i podłączyłem to pokazało mi się to

    [​IMG]

    i błąd na ekranie więc przypuszczam, że nie moge wgrać tego dasha na ten co pobrałem z xbox.com .
     
  10. Kage

    Kage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Masz pendrive na fat32 ?
     
  11. dragonage360

    dragonage360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    No jasne, że mam .

    Edit: No ale jak się podłącze na tą chwile do neta to się chyba nic nie stanie co ?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wsadź pendrive na włączonej konsoli wtedy sie zaktualizuje, często tak jest że wywali diodę.
     
  13. dragonage360

    dragonage360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    No nie czyta, dla mnie to jest to samo co z xbox.com dlatego tak jest chyba .
     
Wczytywanie...

Poleć forum