1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Informacje na temat przeróbki

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Sevcio, Lipiec 24, 2012.

  1. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Cześć. Jestem zupełnie nowy w temacie przerabiania konsol, nie znalazłem na forum zadowalających mnie odpowiedzi, dlatego pytam tutaj.
    Posiadam Xboxa 360 Premium 60gb, Jasper.
    Jaka przeróbka byłaby dla mnie najlepszym wyjściem?
    Chciałbym oczywiście grać w każdą grę jaka wyszła na xboxa 360, oraz różne arcady i jakieś dlc ;]
    Czy do nagrywania płyt wymagana jest nagrywarka iHas oraz płyty Verbatim? Czy standardową nagrywarką w laptopie (Asus A9RP), da radę nagrać poprawnie płytę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba ci rgh, czyli odpalanie gier bez plyt. Tym zabytkiem nie nagrasz poprawnie plyty. Lecz do rgh nie jest to potrzebne

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Z tego co wiem, to przez RGH płyty instalują się na dysku. Na normalny dysku twardym od Xboxa, mogę nagrywać na nim gry? Gry nie będą się zacinać ani nic, tak? Gdy miejsca na dysku zabraknie, można gierkę odinstalować, ale savy zostaną zapisane? ;]
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gry wlaczaja sie z dysku. Co do instalacji plyt na hdd to zalezy czy instalujesz oryg czy kopie. W przypadku oryg brak problemu, prsy kopiach trzeba miec dodatkowo przerobiony napęd

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum