1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Injustice Gods Among Us (2013) XBOX360-SWAG

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Kwiecień 4, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28132
    Polubienia:
    3218
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Injustice.Gods.Among.Us.XBOX360-SWAG
     
    4 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. didas92

    didas92 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zwykla nagrywarka, Verbatim. 50% i stoi. Juz druga plyta.
     
  4. brenas25

    brenas25 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dublin, Ireland, Ireland,sercem POLAK
    giera smiga bez zadnych problemow na RGH.
     
  5. LauraR

    LauraR Dziewczyna Dziewczyna

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Pszczyna
    Mozna bezpiecznie zaktualizowac majac 2.0 15574 ?
     
  6. seroo

    seroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    U mojego kuzyna próbowaliśmy i cofnęło przeróbkę...
     
  7. hellsing007

    hellsing007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To dziwne bo też mam Lt .2.0 i zaktualizowałem dasha do 16202 wszystkie poprzednie gierki XGD3 działają ale Injustice niestety nie ...
     
  8. seroo

    seroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Dziwna sprawa, bo po wyłączeniu konsoli i ponownym uruchomieniu wszystko działa bezproblemowo. Zarówno Injustice jak i starsze gry jak FIFA 13. Więc chyba jednak nie cofa przeróbki.
     
  9. RobbieR

    RobbieR Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie płytka nagrała się bez problemów. Po włożeniu płyty do napędu w menu konsoli pojawia się ikona gry i wszystko wygląda ok ale jak próbuje ją uruchomić to dostaję komunikat że płyta jest zła, żeby ją przetrzeć szmatką itd. Nie da się jej uruchomić. U mnie to pierwszy taki problem na 50 wypalonych płyt. Ma ktoś pomysł jak rozwiązać problem?
     
  10. Łukasz Zimak

    Łukasz Zimak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrane zwykła nagrwyarka na emtecu przez clone cd dziala bez problemowo :D
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Zrob werykacje w imgburn i zainstaluj na dysk plus mp3fix jak to kopia truncated.
     
  12. RobbieR

    RobbieR Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @Remix27
    Weryfikację zawsze robię przy nagrywaniu i imgburn pokazał że wszystko jest ok.
    Mam wrażenie że pomoże aktualizacja dashboard bo już dawno tego nie robiłem a ze tego co widzę wyżej potrzebna jest wersja 16202
     
  13. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    wymagany online pass ?
     
  14. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Witam, mam LT 3.0 z dashem 15574 czy coś się stanie jak zaktualizuje na 16202 aby odpalić grę?
     
  15. cd1

    cd1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    endless200 - Nie, nic nie powinno się stać, LT 3.0 chodzi na najnowszym Dash'u
     
  16. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nic sie nie stanie, mozesz aktualizowac, najlepiej od razu do najnowszego: 16203

    Wytaptane w tapatalk'u 2 na SGS+
     
  17. Broto

    Broto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a na LT 2.0? ta sama sytuacja 2.0.15574 można na 16202 dać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum