1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Injustice: Gods Among Us - Błąd Przeczyść płytę szmatką

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Asuna, Maj 5, 2013.

  1. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Gra nagrała się dobrze i działa, ale przy instalacji w połowie wywala błąd ze ściereczką. Pozostaje tylko grać z płyty, ale tu jest problem.
    Gra się uruchamia, działają bitwy, samouczki itp. Gdy wchodzę w historie (przechodzenie gry) pojawia się czarny ekran i laser skrzeczy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Obstawiam,że źle nagrana, jaka gra, na jakiej płycie , na jakiej nagrywarce ?? :D

    Inne gry z płyt działają OK ??
     
  4. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Injustice, platinum, ihas
    mam tylko jedną grę nie zainstalowaną na dysku i dziala, tylko ze w tym przypadku to jest xgd2.
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    a weryfikacje po nagraniu przeszło? Może coś było na płycie przy nagrywaniu.
     
  6. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Weryfikacja 100%, bufory nie spadały.
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    nagraj czymś lepszym niż to. Może być ,że słabo jakościowo ta płyta wypala lub stary laser nie czyta już płyt tak. Ale nagrać na płytach co działają bezproblemu.
     
  8. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
  9. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    cicho badz platinum tez dobre .
     
  10. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Tak jak pisałem. Wklej wyniki z Kprobe2 to zobaczymy czy dobre.
     
  11. Oliwia Jagielska

    Oliwia Jagielska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 21, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    Hej, ja mam podobny problem (czasem wywala jeszcze "błąd autoryzacji dysku"). Nagrałam Forze Motorsport 4 na verbatimie, nagrywarka laptopowa "HP BD CMB UJ160" , przeleciałam abgx'em, wszystko ok, imgburner ustawiony jak w tutorialu, prędkość zapisu 2,4x. Dodam, że wcześniej nagrywałam FarCry 3 na nagrywarce PCtowej, nagrywarka "Samsung HD502HI" i śmiga bez błędów :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum