1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Inna konsola inny napęd

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Razak, Lipiec 14, 2009.

  1. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    witam dostałem konsolę bez napędu mogę do niej włożyć napęd z mojej konsoli samsung ms25 iextreme 1.2 czy będzie wszystko od razu działać czy trzeba coś modyfikować?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Jak masz klucz napędu to możesz wsadzić lecz najpierw będziesz musiał coś tam zrobić. Poszukaj poradnika
     
  4. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Pewnie ze mozesz tylko gierek nie odpalisz ale dvd bedzie chodzic, a jak masz key to modyfikujesz naped i masz 100% sprawna konsole.
     
  5. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    znaczy się klucz napędu tego co będę wkładał czy tego c był wcześniej w konsoli?
     
  6. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Tego od tej konsoli musisz miec key :)
    Klucz od napedu jest powiazany z konsola.
     
  7. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    ehh nie mam klucza :/,konsola nadaje się tylko na części.
     
  8. glodos

    glodos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sam klucz nie wystarczy, musisz jeszcze wiedzieć jaki to był napęd. jeśli inny niż samsung, to będziesz musiał dodatkowo spatchować firmware napędu tak żeby był wykrywany np jako BenQ. po angielsku nazywa się to "spoofing". w przeciwnym razie wywali ci E66

    edit:
    byłeś szybszy, więc nic z tego
     
Wczytywanie...

Poleć forum