1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Inne: Instalowanie gier na Dysk Twardy.

Temat na forum 'Artykuły' rozpoczęty przez Nafta-Katowice, Listopad 21, 2008.

  1. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    1. Uruchamiamy Konsole Xbox 360
    2. Wsadzamy Gre Do Napędu


    [​IMG]

    3. Naciskamy "Y" (Tak Jak Na Obrazku)
    4. Wyświetli Nam Się "Zainstaluj Na Dysku Twardym" (Tak Jak Na Obrazku Poniżej)

    5. Naciskamy "A" I Gra Instaluje Się Na "Dysk Twardy"

    [​IMG]


    Mam Nadzieje Że "Poradnik" Się Przyda :)


    Aby uruchomić grę z dysku twardego nadal musi znajdować się płyta w napędzie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Artur 25

    Artur 25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wgrywanie gier na dysk

    Przynajmniej laser będzie dłużej będzie chodził przy tej opcji,szkoda ze płyta musi być w napędzie podczas gry ,ale w przypadku GTA jest pełny sukces.
     
  4. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    potrzebny nowy dash prawda?
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak, potrzebny jest do tego NXE.
     
  6. zalek

    zalek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    mam takie głupie pytanie ... bo jestem zielony w tym ;pp

    Da się zgrać nie oryginalne gry na dysk i grać?? bo nie chce ryzykować
     
  7. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    Nie chcesz ryzykowac czym? co za roznica czy grasz na piratach z dysku czy z plyty? Ryzyko bana jest jednakowe. Co do pytania, to tak da sie zgrac piraty na dysk, ale i tak gra musi byc w napedzie.
     
  8. zalek

    zalek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    dzięki ci wielkie:)

    narazie teraz i tak nie siedze na live wiec ;)
     
  9. zalek

    zalek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    zapomniałem dodać że nie mam przerobionej konsoli ... napewno ruszy??
     
  10. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    Na pewno ruszy co? Nie wiem czy dobrze sie wczuje w twoj tok rozumowania, ale jesli myslisz, ze nie majac pzrerobionej konsoli uda ci sie zgrac pirata na dysk to zapomnij, nawet jej nie odpalisz. W pierwszym poscie nie pytales "czy da sie zgrac pirata na HDD nie majac przerobionej konsoli", lecz czy da rade zgrac pirata na dysk, a to zupelnie zmienia postac rzeczy. Musisz miec pzrerobiona konsole, aby grac i zgrywac na twardziela gry.
     
  11. zalek

    zalek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    ok dzięki wielkie;-)
     
  12. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    a ile czasu instaluje sie jedna taka gra 7 gb?
     
  13. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    kilka minut, podobny czas jak przy instalacji gry na pc
     
  14. kkkuba

    kkkuba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    We wczesniejszym poscie piszesz :
    "Musisz miec pzrerobiona konsole, aby grac i zgrywac na twardziela gry."
    Czyli co jak mam nie przerobiona konsole i orginalne gry to nie zgram ich na dysk ??

    Takie trywialne pytanie ale jestem nowy w świecie xboxa :)
     
  15. Brouli

    Brouli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oryginały bez problemu zgrasz na dysk :)
     
  16. kkkuba

    kkkuba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki, wszystko ładnie sprawnie poszlo. Musialem tylko dodatkowo zaktualizowac oprogramowanie i wszystko wygladało jak na załączonym obrazku. :cool:
     
  17. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Wiem że to banalne pytanie dla niektórych, zresztą ktoś już o to pytał. Gram na kopiach, chciałbym zainstalować ją na dysku czy przez to istnieje większe ryzyko zbanowania konsoli, czy to nie ma znaczenia bo i tak gram na kopiach i w końcu Bill mnie dopadnie ;p
     
  18. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie ma to znaczenia, więc wszystko jedno czy masz zainstalowaną grę czy nie .
     
  19. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    offtopic dzieki wielkie za odpowiedz :)
     
  20. slim3000

    slim3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak wgrac tego dasha bedac offline? I jesli sie go wgra to nie zakluci nic? bo slyszalem ze komus sie tam cielo przez nowego dasha...
     
  21. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Dajesz go na pendrive lub płytę cd-rw, tak żeby był na płycie/pendrive katalog $systemupdate czy jakoś tak. Wkładasz do konsoli, potem ją wyłączasz i włączasz ponownie i powinno aktu się wgrywać (trzeba tam zatwierdzić)
     
Wczytywanie...

Poleć forum