1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Inny napęd do konsoli xbox 360 za pomocą rgh?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piotrdb80, Luty 9, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. piotrdb80

    piotrdb80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Southampton
    Witam. Na początek powiem co i jak z konsolą... Dokładny opis znajduje się w tym temacie: http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/problem-z-urachamianiem-gier-181524/
    Z tego co zobaczyłem w odpowiedziach, dowiedziałem się, że najlepiej zrobić rgh lub za jego pomocą odzyskać klucz napędu z płyty głównej...
    Bardziej interesuje mnie opcja numer 2 i mam co do tego kilka pytań na które odpowiedzi niestety nie znalazłem...
    1. Gdy już wszystko skończę i konsola będzie działać jak należy, będzie mi groził ban? Czy wgl po całym zabiegu chip rgh będzie dalej potrzebny w konsoli?
    2.Co i w jakiej kolejności mam zrobić?
    3.Co jeszcze potrzebuję?
    Na tą chwile mam dwa napędy (Zdjęcie napędów: NaForum.Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków na fora i blogi, automatyczne tworzenie miniatur, bez rejestracji i limitów ), chip rgh cool runner rev c (kupiony za bezcen na "w razie czego..").
    Dodam, że nie interesuje mnie na tą chwilę kupno nowej konsoli, ponieważ potrzebuję kasę na laptopa a używana, tańsza konsola mnie nie interesuje.

    EDIT

    Dobra, pogrzebałem trochę "głębiej" po forum i już wiem co i jak tylko powiedzcie mi proszę: Jaki siedział oryginalnie napęd w tej konsoli? i czy ewentualnie jeden z tych, które posiadam będzie dobrym zamiennikiem? z góry dziękuję za odpowiedź i przepraszam za moje wcześniejsze lenistwo [​IMG]

    Info orso6// Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Podaj datę produkcji konsoli.
     
  4. piotrdb80

    piotrdb80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Southampton
    2008-10-21 falcon. I ok, na przyszlosc bede pamietal o opcji "edytuj". Dzieki za spokojne wyjasnienie mojego bledu.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12101
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ten po prawej możesz wsadz8c. Benq zamienne dziala z liteon em

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  6. piotrdb80

    piotrdb80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Southampton
    Ok. Dziekuje za pomoc. Temat do zamkniecia. Pozdrawiam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum