1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

inspiron 1525 zawiesił

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez max2190, Styczeń 3, 2010.

  1. max2190

    max2190 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam mam laptopa inspiron 1525 pobierałem gre z netu i mi sie zawiesił ani awarjne nie darady jak uruchamiam laptopa to 1gdz mi się urochamia i nic nie chodzi mam system visste.prosze o pomoc pozdrawiam...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Menavodi

    Menavodi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na gwarancje najlepiej jak masz.
     
  4. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    napisał byś coś więcej, bo cholera wie jakie są objawy.
     
  5. max2190

    max2190 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wszystko się powoli otwiera i żednego programu nie można otwożyć poprostu zars jest biały pulpit
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    To co napisałeś może być dużo przyczyn, zainstaluj od nowa viste i jak dalej to wystąpi to ślij na gware. Jakim programem ściągasz? Podaj parametry laptopa (może za słaby jest pod viste)
     
  7. CiSek

    CiSek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    pewnie jakiś Vir jak masz gwarancje to się nie ma co bawić tylko do serwisu
     
  8. Sonval

    Sonval Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i co się dziwić vista to wielka kupa żywiąca się ramem.Powróć do starszej wersji(xp) lub przejdź na windows 7 chyba, że zależy ci na gwarancji(a chyba się ją traci w laptopach przy instalacji innego systemu)to wtedy zostaje Ci tylko wysyłka do serwisu.
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    jak virus to masz po gwarze, masz anty-virusa?
     
  10. Menavodi

    Menavodi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj przeinstalować system(tak jak wyżej)
     
  11. max2190

    max2190 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak biosie nie umie ustawic żeby czytał CD
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    W instrukcji obsługi powinno być napisane, np. w moim notebooku Toshiba w instrukcji obsługi jest opisany cały proces instalacji systemu :) krok po kroku. Jak nie masz poszukaj na stronie producenta albo skontaktuj się z nim oni Ci pomogą.
     
  13. CiSek

    CiSek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    wejdz do biosa i jak nie znasz angielskiego to szukaj tam FIRST :D jak znajdziesz to powinno się tam ustawiać HDD albo CD badź będą nazwy napędów
     
  14. max2190

    max2190 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    powiem tak w laptopie HP umie ustawic biosie żeby czytał CD instalaci systemu a INSPRON NIE MOGE znales w biosie całkiem się zawiesił i musze z start CD vistee zainstalowac poprosze o pomoc pozdrawiam..
     
Wczytywanie...

Poleć forum