1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja 2 płytowej gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dumarek, Wrzesień 29, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dumarek

    dumarek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mój problem polega na tym iż zainstalowałem na dysku twardym xboxa grę Mass Effect 2 składającą się z 2 płyt.Obie płyty zostały przezemnie zrzucone na dysk xboxa...niestety próbojąc uruchomić z dysku np płyte nr 1 konsola prosi o płytę drugą i odwrotnie....jest możliwość uruchomienia takiej gry? zrobiłem coś źle?czy to po prostu nie wykonalne
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Dajesz uruchom gre wsadzasz plyte o ktora prosi gra potem leci z dysku plyte musisz miec w napedzie
     
  4. dumarek

    dumarek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    :)

    Tak to wiem....ale czy istnieje możliwość grania z dysku w 2płytowe gry bez płyty?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Jak byś miał JTAGa to byś wszystko odpalał z dysku :) Bez płyt. Ale tak to nie poradzisz.
     
  7. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przynajmniej będzie Ci się szybciej gra ładowała :)
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Nawet w 1 płytową nie można grać bez płyty, jedynie z jtagiem można.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum