1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja 2 płyty na dysku ...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LitheRain90, Grudzień 14, 2014.

  1. LitheRain90

    LitheRain90 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wie może ktoś jak zainstalować 2 płytę na dysku ? Mam dwa dyski twarde jeden 4 gb wenwnętrzny i zewnętrzny 500 gb na którym jest już zainstalowana 1 płyta. Niestety konsola w czasie wczytywania staje i jedynie co można zrobić to ją wyłączyć ale gdy włączę znowu staje w tym samym momencie w którym się zatrzymała :C Czy właśnie zainstalowanie 2 płyty coś pomoże aby konsola się nie zatrzymała oraz żeby nic się złego nie stało ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Not enough data...

    szczegóły gry, szczegóły konsoli...
     
  4. LitheRain90

    LitheRain90 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ta gra to The crew a konsola to xbox360 w wersji E
     
  5. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Hmm.. ale zewnętrzny dysk? Masz RGH ? bo nie widzę sensu w tym wszystkim... Do The Crew potrzeba Xblive do grania, więc przy RGH odpada
     
  6. LitheRain90

    LitheRain90 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi o to że mój dysk głowny w konsoli ma 8 GB a ten który podpinam do konsoli na którym jest zainstalowana gra która ma rozmiar 8 gb i chodzi mi o to aby zainstalować drugą płytę aby nie trzeba było z płyty gry uruchamiać bo tak to konsola nie chcę wczytać i się zatrzymuje .. Chyba że jest inny sposób aby zrobić coś innego aby działało ....
     
  7. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Najpierw zacznij pisać zdania po Polsku. Nic kompletnie nie rozumiem...co to za konsola, jak przerobiona? 8GB dysk..jeden drugi..masakra. Nikt Ci nie pomoże skoro sam nie wiesz o co Ci chodzi..
     
  8. LitheRain90

    LitheRain90 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola nie jest przerobiona ... Chcę zainstalować 2 płyte na drugim dysku aby gra się szybciej wczytywała ... Gra się składa z dwóch płyt 1 już jest zainstalowana a druga którą uruchamiam grę chcę też wsadzić na dysk ..
     
  9. LitheRain90

    LitheRain90 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale chyba rozwiązaniem jest ten drugi dysk ... Opłaca się kupować dysk 20 gb specjalny dla xbox360 ?
     
  10. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Opłaca się kupować dysk by mieć wewnętrzny, natomiast 20GB uważam że wcale... zdecydowanie polecałbym coś wiekszego
     
  11. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kup do tego xbox'a wewnetrzny dedykowany dysk 320gb lub 500gb i po problemie, bo na dysku 500gb podpinanym pod usb (konsola nie przerobiona) mozesz miec max 32gb

    A to 4gb co masz to pamiec wewnetrzna konsoli, a nie zaden dysk twardy :pP
     
Wczytywanie...

Poleć forum