1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

instalacja call of duty advanced warfare ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tebich, Grudzień 29, 2014.

  1. tebich

    tebich Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    podkarpacie
    witam mam problem z gra mianowicie żeby zagram w kampanie muszę zainstalować CD1, lecz gdy włączę CD1 dam start wyskakuje komunikat ze trzeba wybrać urządzenie. Klikam tak żeby wybrać i nic się nie pojawia wiecie o co chodzi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Artur39

    Artur39 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam ten sam problem. Dodam że moja wersja jest lt 3.0. Proszę o pomoc
     
  4. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    jedną płytę wkładasz do napędu i instalujesz ja po jej uruchomieniu, DVD 2 instalujesz na dysku wedle uznania.
    Też miałem problem z DVD 1. Dla tego wyciągałem content, wgrałem na pendrive, z pendrive na dysk konsoli i działa jak należy.
    Jak tak zrobić wystarczy poszukać na forum.
     
  5. marcin250878

    marcin250878 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z grą Call Of Dudy Advanced Warfare. Po włączeniu gry ukazuje się komunikat: Pobrać pakiet zawartości. Proszę o pomoc, jestem początkujący z góry dzięki za pomoc ;)
     
  6. SKIN91

    SKIN91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Katowice
    to go pobierz ...
     
  7. amisz86

    amisz86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    331
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Konsola z RGH czy LT ?
     
  8. skrzypa

    skrzypa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2016
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    mam ten sam problem . obrazu dwoch plyt zrobione iso2god wrzucone do content w jednym katalogu o dwoch " plytach " i przy kampani pokazuje zeby instalowac. dysk w konsoli 500gb . przeniesc ktorys obraz z katalogu content czy instalowac ktoras z plyt z pena na dysk w inny katalog/ nie chce namieszac mam juz 2 plyty wrzucone na xboxa najwyzej jedna zrzuce na pena i zainstaluje albo wystarczy porozrzucac po folderach obraz jednej plyty. ktos na pewno to ogarnal a metoda prob i bledow nie chce innych dzialajacych gier zepsuc.
    pozdrawiam i licze na odp :)
     
  9. skrzypa

    skrzypa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2016
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    http://xboxforum.pl/threads/problem-z-instalacja-call-of-duty-advanced-warfare.146095/ Punisher napisał coś ciekawego ściagam od nowa i bede jutro próbował ;) za szybko robie porzadki na dysku :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum