1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja Call of Duty z Pendrive

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez qortak, Kwiecień 6, 2013.

  1. qortak

    qortak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    59
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olsztyn
    Siemka, mam pytanie, ile zajmuje call of duty black ops 1 /mw2 /mw3 /black ops 2 na xbox 360? Czy pendrive 8gb mi starczy? Bo nie chce na początku kupować dysku a będe miał slim 4gb.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wystarczy na pojedynczą grę, wszystkie na raz nie.
     
  4. qortak

    qortak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    59
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olsztyn
    źle się wyraziłęm, to to jest oczywiste, ale chciałem wiedzieć ile zajmują te poszczególne gry
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Cod bo1 - 6,9 gb
    cod mw2 - 6,8 gb
     
    1 osoba to lubi.
  6. qortak

    qortak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    59
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olsztyn
  7. qortak

    qortak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    59
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olsztyn
    sorki za ref, ale jeszcze jedno pytanie
    Jaki dysk zakupić aby działal ze slimem? Wystarczy normalny dysk z np. elite + obudowa dysku z s?
     
  8. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Dyski z fatów wyjmujesz z obudowy i wkładasz do slima bez obudowy :) Nie wiem czy wiesz ale żeby instalować lub grać z gry z pendrive musisz mieć przeróbkę RGH która kosztuje około 200 zł;)
     
  9. qortak

    qortak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    59
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olsztyn
    Nie, nie musze mieć żadnej przeróbki RGH ani żadnej innej, niby skąd takie info?
    Jeśli to miał być żart to był kiepski.
    Ale za pierwszą odpowiedź dziękuję.
     
  10. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie potrzebuje RGH do instalacji na pendrive
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Zdecydujcie sie czy kolega ma badz chce rgh lub moze gra z plyty i chodzi o instalke....bo wszyscy sie madrza i pisza od rzeczy

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. qortak

    qortak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    59
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olsztyn
    Nie chce i nie bede miał RGH ;)
    Wiem, że do instalacji na pendrive nie trzeba żadnego RGH, po prostu chce go używać dokładnie tak jak dysku, ale przeciez nie o tym już temat :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum