1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja Dasha i kilka podstawowych pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sieniak, Luty 12, 2012.

  1. Sieniak

    Sieniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam xbox 360 elite z LT 3.0. Podłączyłem wczoraj pod Niego dysk pqi 500gb, zrobiłem 16gb partycję dla x`a i niestety nie mogę odpalać gier z dysku. Rozumiem że jest wymagana aktualizacja Dasha. W tym momencie mój Dash to 2.0.13599.0.
    Poczytałem trochę i rozumiem że jeśli ściągne aktualizacje dasha na pena i go podinstaluje to nic z moją przeróbką mi się nie stanie prawda? Potrzebuje pewności żeby potem nie zrobić sobie kuku. Dzięki za info.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JWP.

    JWP. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sjz
    LT to nie to samo co RGH
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jeśli masz LT+3.0, możesz śmiało instalować najnowszego dasha 14699 :)
    Tutaj download dasha : Dashboard 2.0.14699.0
    Instalacja:
    Rozpakowujesz to co ściągnąłeś, wrzucasz ten folder $systemupdate na pendrive, podłączasz do konsoli, włączasz ją i naciskasz A
     
  5. Sieniak

    Sieniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra,Dash zainstalowany , pozmieniało mi się troche i inaczej to wygląda no ale :
    1. Nie mam awatarów (to normalne przy tym dashu?)
    2. Zainstalowałem grę Mortal Kombat na dysku , odpalam , pojawia się logo Mortala i nic dalej sie nie dzieje, z płyty idzie normalnie
     
  6. Sieniak

    Sieniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okay! Fifa idzie z dysku, w takim razie cos z mortalem! :)
     
  7. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Wyczysc pamiec podreczna konsoli , podczas tego uzyj kombinacji lb rb x lb rb x i tak w kolko dopoki nie wyskoczy ze chce ponownie aktualki, instaluje i powinies miec zpowrotem avka bez problemow :) Ja nie mam. pomoglo
     
Wczytywanie...

Poleć forum