1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

instalacja diablo 3 na dysku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez barman1976, Listopad 24, 2013.

  1. barman1976

    barman1976 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam serdecznie wszystkich posiadaczy xboxa jestem od jakiegos czasu posiadaczem xbox 360 ostatnio zakupilem diablo 3 moje pytanie jest nastepujace czy mozna zainstalowac gre diablo na dysku twardym xboxa aby oszczedzic laser czy tez musi ona caly czas pracowac w konsoli :numbness:
    ps. jakos nie moge znalezs opcji instalacji a moze cos przeoczylem. dziekuje za pomoc i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dindan

    dindan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wciśnij X tam są opcje gry i są 2 do wyboru. Zagraj teraz i zainstaluj na dysk.
     
  4. rafalgcw

    rafalgcw Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przecież każdą grę można zainstalować na dysku, trochę głupie pytanie no ale cóż, zdarza się:) Wchodzisz w informacje o grze i będziesz miał opcje z instalacją na dysku.


    Sent from my RM-914_eu_poland_302 using Tapatalk
     
  5. barman1976

    barman1976 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszedłem ale nie ma tam opcji zainstaluj

    EDIT:

    dzieki za pomoc juz ogarnalem. temat uwazam za zamkniety.

    Edytuj swoje posty - nie pisz jeden pod drugim - #Jabar
     
Wczytywanie...

Poleć forum