1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja emulatora XBOX1, a co z przeróbką?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koks010, Czerwiec 3, 2011.

  1. koks010

    koks010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałbym się was spytać czy jak zainstaluje emulatora XBOX1 na przerobionej konsoli XBOX360 to przeróbka się skasuje czy dalej będę mógł grać w najnowsze gry piraty? I czy potrzeny jest JTAG? Ja mam wgrany najnowszy LT+ v.1.1
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    zalezy jaka przerobka, na pewno na LT+ 1.0 nie da sie grac w gry z xbox1 piraty
     
  4. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Piszesz że masz wgrany LT+ 1.1 to po co Ci emulator ?

    LT + 1.1 :

    -ma wsparcie dla tworzenia kopii zapasowych xbox 1 (iXtreme zgodne, tylko DVD9) - Tłumacz

    Poczytaj o przerobieniu gry z Xbox 1 na Xbox 360 - jest na forum .

    np. gra Black (chodzi-sprawdzone) i kilka innych ,są dostępne już gotowe do nagrania.
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    A co , jeśli ma wgrane LT+1.1 to nie potrzebuje emulatora??? heh , potrzebuje , jak również dysku twardego (2 partycja). Inaczej nie zagra.
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    To fakt bez dysku z 2gą partycją i wgranym na nią emulatorem nie da rady.
    Black ,bo na nim się wspierałem to ewenement chyba.
     
  7. koks010

    koks010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dysk twardy mam 20GB, a po instalacji emulatora usunie przeróbkę?
     
  8. pegazus69

    pegazus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie usunie przeróbki, emulator jest wyłącznie oprogramowaniem i w żaden sposób nie ingeruje w przeróbkę. Przerobiony masz napęd aby czytał kopie zapasowe gier, a emulator jest instalowany na hdd.
     
  9. koks010

    koks010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha, a jak można sprawdzić czy posiadam już ten emulator na dysku twardym?
     
Wczytywanie...

Poleć forum