1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja Forza 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Touch!, Styczeń 19, 2010.

  1. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Cześć
    mam problem z zainstalowaniem gry forza 3. Instalacja przebiega bez problemowo, ale kiedy uruhomie grę i pojawia się menu do wyskakuje błąd żeby przeczyscic płytę, kiedy odinstaluje grę z dysku wszystko jest ok. Czy wie ktoś w czym może być problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    Może źle sie zainstalowała gra na dysku?.Spróbuj jeszcze raz.
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Probowalem nie raz. Przed instalacja probowalem czyścić tez płytę ale nic nie daje.
     
  5. livingfear

    livingfear Guest

    Który dysk instalowałeś? 1,czy 2
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    2 jest zainstalowany od początku. Teraz stwierdziłem ze loadingi są za długie wiec chciałem zainstalować 1 i mam taki własnie problem
     
  7. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Gra oryginalna czy pirat ?
     
  8. livingfear

    livingfear Guest

    Dziwne,nie spotkałem sie z czymś takim,a bierzesz pod uwagę,ze dysk zaczyna sie psuć?
     
  9. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Loadingi w Forzie są długie sam na początku się dziwiłem
     
  10. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    A co do błędu może twardziel zaczyna siadać albo jest błąd w zapisie!!
     
  11. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Czemu instalujesz obydwie płyty ja mam tylko płytę drugą zainstalowaną a poierwszą wrzucam na czas gry!!
     
  12. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    186
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Zainstaluj 1 płytę, a później z poziomu gry 2.
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ok tak zrobię. Co do dysku to mało możliwe bo mam grę od dnia premiery i od samego początku był problem, a trochę czasu minęło i wszystko inne działa. Płyty to orginaly bo nie mam ixtreme
     
  14. kucharek

    kucharek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Witam właśnie przedchwilą wystąpił u mnie problem, otóż, sciągałem dodatkowe 10 aut z forzy (niemicka zdrapka) i przerwało mi połocznie internetowe (brat coś robił), próbuje jeszcze raz kod wpisać lecz niestety już nic z tego, nigdzie nic mi sie nie zapisało :( jest na to jakas rada? czy przepadło?
     
Wczytywanie...

Poleć forum