1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja freeboot jak wgrać?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lord966, Grudzień 18, 2010.

  1. lord966

    lord966 Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam zauważyłem na allegro ofertę:
    Instalacja Freeboot, FreeStyle Dash JTAG - WROCŁAW (1372876175) - Aukcje internetowe Allegro
    freeboot interesuje mnie to ponieważ widzę że można uruchamiać emulatory starszych konsol i teraz pytanie jak to wgrać w warunkach domowych bo nigdzie nie mogę znaleźć stosownego artykułu na ten temat za wszelką pomoc i poradniki będę wdzięczny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zanim do tego przejdziemy bto musisz spelnic 2 warunki:
    - konsola nie nowsza jak 2009-06-18
    - dash nie wyzszy jak 7371
    Sprawdz u siebie, potem pogadamy jak to zrobic.
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A masz dasha 7371 lub niższego? Tylko przy takich dashach da się to zrobić.
     
  5. lord966

    lord966 Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie mam najnowszą 12611 podejrzewam że nie da się nic z tym zrobić?
     
  6. lord966

    lord966 Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma możliwości jtaga w twoim przypadku :)
     
  8. lord966

    lord966 Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A nie da się wrócić do starszej wersji dash?
     
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie, nie da się zrobić downgrade.
     
  10. tjay

    tjay Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeśli mam wersje wyższa niz 7371 ale konsole sprzed 2008r to da sie cos zrobic ? :)
    i czy jest inna mozliwosc zrobienia tego zeby gry odpalały z dysku? :)
     
  11. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Nie, jeżeli dashboard jest większy niż 7371 to nic się nie da zrobić, niezależnie od daty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum