1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja gier plus konfiguracja wifi

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez buczo_007, Wrzesień 4, 2011.

  1. buczo_007

    buczo_007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Mam takie dwa pytania żeby nie pisać w dwóch różnych postach.

    1. Jak się instaluje gry na xbox 360 ? Czy każdą gre da się zainstalować mam np FIFE 2009 i nie wiem jak ją zainstalować w ogóle nie wiem jak każda gre zainstalować może to dla nie których śmieszne ale mam konsole od paru dni :]

    2. Jak skonfigurować Xboxa z internetem po kablu to zrobiłem bez problemu ale chciałem się dowiedzieć jak to zrobić bezprzewodowo (jeżeli to możliwe ) Mam xboxa Elite Jasper

    Z góry dzięki za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BogdanROX

    BogdanROX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak wrzucisz płytkę z grą, to za pomocą "Y" powinno się dać wybrać opcję "Więcej informacji". W tym okienku co wyskoczy masz opcję instalacji. Każdą grę instalujesz w ten sam sposób.
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    1. W Moja konsol Xbox masz pozycje z gra i tam klikasz chyba Y dajac instaluj z reszta tam pisze
    2. Elite nie ma wbudowanego wifi wiec musisz kupic oryginalny adapter wifi od M$ lub access point i go odpowiednio skonfigurowac, oczywiscie cos musi nadawac to wifi czyli musisz miec router
     
  5. buczo_007

    buczo_007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aha ok dzięki właśnie instaluje gre sobie :]
    Czyli pomimo że mam router nie mogę skonfigurować bezprzewodowo gdyż Elite Jasper nie ma takiej opcji ?
     
  6. BogdanROX

    BogdanROX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie ma wbudowanego modułu WiFi, do tych starszych jest dokupywany osobno.
     
  7. buczo_007

    buczo_007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jaka jest cena takiego WiFi
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Roznie, srednio kolo 200zl, access point to koszt od 50zl
     
Wczytywanie...

Poleć forum