1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

instalacja gier pobranych z sieci RGH, LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez F1POCZTA, Styczeń 13, 2013.

  1. F1POCZTA

    F1POCZTA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    pobrałem kopie zapasową (ori gdzieś mam) i o ile jest to katalog z plikiem np 5841124A to przenosze i odpalam z moich gier.
    Jednak czasem pobieram z CH**IKA
    Wymoderowano

    [​IMG][/URL][/IMG]

    gre która po rozpakowaniu wygląda tak jak na obrazku, co z tym zrobić dalej wgrać do content czy co ?

    Może coś za bardzo rozpakowałem? ale to są party i 7zip tak je rozpakował...
    Foto Host - Profesjonalny hosting grafiki. Hosting zdj za darmo.
    Szukam na forum i w tutorialach, ale nikt nie maił takiego przypadku .... ?

    mam rgh i xex menu1.1

    proszę o pomoc.
    Nie podajemy linków do gier //-=SETH=-
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    to jest wersja xex rozpakuj to wszystko żeby nie było już partów żeby wypakować i grę wżuć do hdd i GRY i wejdz w ikonke defualt.xex i gra się odpali albo w fsd albo ustaw ściezki skanowania i bedziesz miał w grach w FSD
    ps jak wszystko wypakujesz możesz nawet z pena odpalić w fsd tylko wejdz w defualt.xex
     
  4. F1POCZTA

    F1POCZTA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję za odpowiedź.
    Gdzie wrzucam na dysk do contents ?
    Nie bardzo wiem gdzie skopiować, i odpalam z moich gier ?

    pozdrawiam
     
  5. F1POCZTA

    F1POCZTA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    wrzucasz to tam gdzie masz reszte gier. jak w FSD nie bedzie sciezki do gry to jej nie zobaczysz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum