1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja gry ...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez samisamione, Październik 12, 2010.

  1. samisamione

    samisamione Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałbym zainstalować na xbox 360 elite slim 250gb GTA IV czy jest to możliwe ? Żeby czytało bez płyty ?!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    o ile dobrze wiem to tak
     
  4. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Zainstalować się da ale potem i tak musisz mieć płyte w napędzie na rozruch.
     
  5. samisamione

    samisamione Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale mi chodzi o to aby czytało bez płyty ! Da się ?
     
  6. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Nie. Bo xbox musi sprawdzić czy masz gre. Bo tak to by ludzie porzyczali gry sobie instalowali i oddawali.
     
  7. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Da się tak tylko na 'starym' xboxie, ale potrzeba wtedy czegoś jeszcze nie wiem jak to się zwie, Jtag?
     
  8. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Wow!

    Co do tematu, to nie dasz rady zrobic takiego przekretu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum