1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

instalacja gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mistrz91, Październik 6, 2011.

  1. mistrz91

    mistrz91 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam xbox 4gb slim, czy zaintaluje mi fife 12 na dysku i czy wtedy moge ja odpalac bez plyty?????( jakby tak bylo to jest tak, że : kupuję grę, instalują ją na dysk i płyta nie jest mi już potrzebna???)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rekrut

    rekrut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    witaj
    nie można tak robić nawet jak zainstalujesz na HDD to i tak do uruchomienia będziesz potrzebować oryginalnej płyty ( tak jest na oryginalnych nie przerobionych konsolach ), a jak jest na przerobionych to nie wiem
     
  4. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Na przerobionej jest tak samo, czyli instalujesz gre na HDD ale bez plyty jej nie uruchomisz, chyba ze masz jtaga(poszukaj sobie w wyszukiwarce co to jest:D), ale jak zainstalujesz gre na HDD i odpalasz z plyty tylko to i tak zyskujesz na tym,ze naped dluzej pozyje i konsola ciszej chodzi(głownie chodzi o phaty z tym glosnym chodzeniem bo maja to do siebie te starsze, leczy ty masz slimke to i tak cicho chodzi:D).Mam nadzieje, ze pomoglem.
     
  5. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    Nawet jak by się dało bez płyty to by mu się nie udało zainstalować sama Fifa ma z 7 GB a jego slim tylko 4GB,pomyśl trochę zamiast zakładasz nowe tematy,gdy by wystarczyło zainstalować grę i dało by się ją uruchomić bez płyty to kumpel pożycza Ci np.MW2 instalujesz gre i masz na swej konsoli,wtedy twórcy gier wo gule by nie zarabiali.a Xbox prawdopodobnie by nie istniał.
     
  6. mistrz91

    mistrz91 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli po co instalować skoro i tak wymaga to płyty?
    ciszej chodzi ?
     
  7. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    Raz ze naped o wiele cieszej chodzi, dwa ze plyta jest mniej eksploatowana, a trzy ze naped duzo dłuzej ci pozyje :)
     
  8. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    oszczędzisz uszu od hałasu z napędu, chociaż pewnie ten slim jest o wiele bardziej cichy niż elite.. no i przede wszystkim mniej wyeksploatujesz napęd .
     
  9. mistrz91

    mistrz91 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no ale chyba fakt faktem gierka mi na 4gb sie nie zmiesci,
    ale jak podepnę pendrive powiedzmy 8 gb lub 16 gb i tam zainstaluje gierke to efekt bedzie ten sam ?? oczywiscie grac bede z plyta w srodku i pendrivem w konsoli (najpierw musze pendrive jakos skonfigurowac i chyba bedzie to samo jakby mial dysk ktory pomiesilbym fife ??)
     
  10. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Dokładnie tak jak mówisz.
    Ja mam dysk SATA II podpięty przejściówką na USB i zrobione 2 partycje czyli do nagrywania gier mam 32GB. Niby mało ale po co więcej?
    Załatw sobie pena 16GB i bedzie Git.

    Konsola wyczyta max 16GB PENDRIVE z możliwością podłączenia jeszcze jednego o takiej samej pojemności.
     
  11. kondziu16

    kondziu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    po pierwsze nie zmiesci sie
    po drugie na najnowszych przerobkach chyba sie tak nie da na starszych slyszalem ze da sie odpalic gre z dysku ale wiesz aktualizacja kasuj
     
Wczytywanie...

Poleć forum