1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

instalacja gta v problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bobrzany, Styczeń 4, 2016.

  1. bobrzany

    bobrzany Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, mam taki problem... gdy wkladam cd 1 instal to w opcjach mam tylko "graj teraz" nie ma opcji i staluj. Gdy wloze dysk nr 2 do grania tam mam w opcjach graj lub instaluj. Jesli w tej pierwszej plytce dam graj teraz zaczyna sie odpalac i zaraz prosi o plytke druga i wtedy gra dziala. Ale czy ta pierwsza plyta nie powina sie zainstaliowac? Mam dwa orginalne komplety i na kazdym to samo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Masz dysk w konsoli ?
    Xbox 360 czy One ?
     
  4. bobrzany

    bobrzany Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam dysk na 100% xbox 360
     
  5. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Sprawdź na dysku czy masz zainstalowany content gry(4 pliki po 2gb)
    [​IMG]
     
  6. bobrzany

    bobrzany Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam, mam dokladnie tak jak w Twoim screenie. Czy to znaczy ze poprzedni wlasciciel juz ja zainstalowal? (cd1). Ps. mam ta konsole dopiero 3 dni i to moja pierwsza, kupilem uzywana i dlatego nie wiedzialem co tam jest.
     
  7. Corona

    Corona Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Najprawdopodobniej , Tak !Jeżeli możesz swobodnie grać to nie ma chyba o co się martwić.


    Pozdrawiam !
     
Wczytywanie...

Poleć forum