1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja HDD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tomekp_2005, Listopad 18, 2009.

  1. tomekp_2005

    tomekp_2005 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam Pytanie , może naiwne , ale konsole mam od niedawna.
    Kupiłem xbox360 arcade z iextreme 1.6. Dokupiłem dysk Hdd 120 gb. Po włożeniu dysku konsola go nie widzi ( w widoku pamięć pokazuje tylko MU )
    konsoli nigdy nie podłączałem do internetu , wygłądała na fabrycznie nową . Cy winny jest dysk , czy może konsola jest zbanowna ? Czy dysk wystarcz po prostu włożyć czy trzeba zrobić coś jescze ?
    Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Na zbanowanej konsoli dysk jest widoczny. Dysk powinien byc widoczny odrazu po podpieciu do konsoli.
     
  4. tomekp_2005

    tomekp_2005 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    może ten dysk to podróba lub w środku jest inny niż wd.
     
  6. Kisiel_i_Ciastka

    Kisiel_i_Ciastka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chojna
    Najlepiej będzie jak sprawdzisz dysk na innej konsoli (moze znajomy ma?) Jeżeli u niego będzie działał to będziesz miał chociaż punkt zaczepny :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum