1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja minecrafta RGH, dysk zewnętrzny.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Rober5t, Wrzesień 15, 2013.

  1. Rober5t

    Rober5t Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    Witam, jestem nowym użytkownikiem RGH, i mam problem, czytałem już chyba wszystko i dalej nie mogę sobie poradzić z Minecraftem którego ściągnąłem aby szybko sprawdzić czy działa mi całe te rgh itp ... plik waży ~ 160mb, i nie ma rozszerzenia, jest to po prostu plik. Gry mam zamiar odpalać z dysku zewnętrznego zatem stworzyłem na nim folder Content/0000000000000000/(tutaj zaczynają sie pliki minecrafta)584111F7/000D0000/49AAD81B9FCDA45E4A03D71BFCB353F8FADB236C58 podłączam dysk do xboxa, wchodze w " Granie " później sprawdzam w xbox 360 games, xbox live arcade itd. i nigdzie nie widzi mi tego minecrafta. wchodziłem już w ustawienia, i zmieniałem ścieżkę na dysk zewnętrzny, ( poziom widoczności 10 ) i nic, nie mogę sobie z tym poradzić, prosze o pomoc. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    spróbuj wejść w file menadzer w FSD i znajdz tą grę na dysku zewnętrznym i jak już ją znajdziesz to po prostu naciśnij "A" na tym 49AAD81B9FCDA45E4A03D71BFCB353F8FADB236C58 i gra powinna się włączyć , a co do ustawiania ścieżek do gier to jeszcze musisz wkonać skanowanie żeby ci grę znalazło w tych folderach "moje gry i itp"
     
  4. Rober5t

    Rober5t Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    Ok. głupi błąd, xbox nie widział po prostu dysku. Gra uruchomiona, dzięki ;) Mam jeszcze jedno pytanie, gdy wyłączę gre, xbox przechodzi do NXE, mogę jakoś przejść spowrotem do FSD bez wyłączania konsoli ?
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    nie wie czy jest taka opcja bo wogóle nie używam NXE :tears_of_joy: cały czas jadę przez FSD:untroubled:,lepiej jest ustawić sobie tak żeby FSD od razu się uruchamiał wraz z konsolą (dla mnie jest to wygodniejsze),
     
  6. Rober5t

    Rober5t Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    źle mnie zrozumiałeś. Xbox uruchamia się z fsd, ale jak włącze grę, a później ją wyłączę, to wychodzi do nxe
     
Wczytywanie...

Poleć forum