1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

instalacja na dysku "zabrudzona płyta"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez boomba, Styczeń 1, 2014.

  1. boomba

    boomba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Jestem nowy na tym forum więc od razu się przywitam.
    A teraz do rzeczy mam konsolkę z LT 2.0.
    Chciałem nagrać sobie grę pod mój lt,nagrałem wszystko według tutoriala z forum i gra nagrała się ładnie "PES 2014 xdg3 lt2.0"
    Nagrało się wszystko ładnie gierka odpala mi na konsoli z czego się ucieszyłem bo była to moja pierwsza nagrana płyta,problem mam z tym że nie mogę jej zainstalować na dysku instaluje się do 53% i wyskakuje że płyta jest zabrudzona i żeby ją przeczyścić-to samo miałem przy innej grze.
    Nie wiem w czym problem czy w płycie czy może muszę mieć jakiś inny dash? Grę nagrywałem na płytce TDK bo tylko taką odstałem w MM.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz użyć tricku mp3.
     
  4. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mp3fix nie jest od złe nagranej płyty lub słabego lasera tylko do tego ,żeby kopie truncated dało się grać z dysku.
     
  5. boomba

    boomba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha czyli rozumiem że jak nagraywam gre i ja przycinam to musze przed jej instalacja zalaczyc w konsoli mp3 z pena?
    Dobrze myślę czy to o co innego chodziło?

    Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
     
  6. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Uruchomić mp3 w odtwarzaczu w dashu, póżniej włączasz grę . Czekasz 5min w menu gry grasz, nie działa xgd3 z civ forza 4 itd.
     
  7. boomba

    boomba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale czy to jest potrzebne do tego zeby zainstalowac gre czy do grania z plyty?

    Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
     
  8. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do grania z dysku. Z płyty nie musisz.
     
  9. boomba

    boomba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki,wszystko ładnie śmiga :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum