1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja na HDD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez simnok, Listopad 8, 2010.

  1. simnok

    simnok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ostatnio pojawił się u mnie problem nie mogę zainstalować GRY na HDD
    zacina się na którymś % i komunikat ze płyta porysowana.

    Płyty świeże po wypaleniu firmy BENQ ( wcześniejsze gry z tej samej partii nagrały się na dysk )
    Ostatnie 3 gry to
    SONIC, MAFIA II, GRID

    Czy to wina PŁYT, NAPĘDU, HDD, CZY GIER ??

    Mam XBOX-a ELIT JASPER sierpień 2009
    Napęd LITE ON v3 z LT
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Najprawdopodbniej problem z plytami. Ewentualnie z napedem. Sprobuj zainstalowac oryginalna gre.
     
  4. simnok

    simnok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm tak 3 pod rząd ?? z tego samego 10cio paku ??
    Nie kupuje Vebratim ów bo i tak gry nagrywam na dysk
    a BENQ to chyba nie taka tandetna firma a kosztują o 50 % taniej niż VERBATIMY
     
  5. simnok

    simnok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie sprawdziłem odinstalowałem grę i zainstalowałem jeszcze ras ( GTA DODATEK ) na Verbatimie i tez nie chce się zainstalować to możliwe ze już napęd pad jak od kwietnia mam przerobiona a w wakacje nie grałem dużo ???
     
  6. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Jak dla mnie to wina płyt. Sam też raz na jakiś czas mam problem z Verbatimką na liteonie, o innych firmach już nie wspomnę. Benq sic!
     
  7. fylyp1991

    fylyp1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Mam wlasnie tak sam problem. Dopiero co nagralem gre i jak chce zainstalowac na dysku to za kazdym razem przy 22% wyskakuje blad( nagrywam na Verbatimy). Czy jak bym nagral drugi raz to powinno sie zainstalowac? Bo troche mnie denerwuje ten halas przy graniu z plyty. Wczesniej normalnie sie wszytko instalowalo.
     
  8. simnok

    simnok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem 2 następne gry i nic Grać mogę ale z napędu a za cholerę nie chcą się zainstalować. Nie po to kupiłem sobie ELITE by grac z napędu czy ktoś rozwiązał ten problem bo widzę nie jestem jedyny
     
  9. Seavolv

    Seavolv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zobacz na innych płytach, ja nagrywam na TDK kupione w MM za 36zł 10szt i jak na razie z 2 gier wypalonych wszystkie się zainstalowały, z drugiej strony z tymi płytkami DL + x360 to loteria zawsze miałem tak że z tych 10szt jakaś była rypnięta i albo nie chciała się wypalić albo miała błędy przy instalacji.
    Zobacz jeszcze czy obraz gry nie ma jakiś błędów przed nagraniem.
     
  10. vantom1

    vantom1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagraj gry na plytach Verbati i problem zniknie.
    Ja mialem takie problemy przy plytach Platinium, TDK, oraz Emtec.
    Na verbatimach wszystko smigalo az milo
     
  11. fylyp1991

    fylyp1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja wlasnie nagralem na verbatima i przy instalacji wyskauje ten blad. Mozliwe ze akurat trafilem na wadliwa plytke. Nagram jeszcze raz i zobacze czy bedzie dzialac.
     
  12. fylyp1991

    fylyp1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Nagralem drugi raz gre na verbatima i teraz wszytko ladnie sie instaluje , gra hula:) Najwidoczniej na wadliwa plytke trafilem.
     
  13. simnok

    simnok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy możliwe jest ze to wina LT 1.0 mam LITEONA v3
    czy zmiana na LT 1.1 coś zmieni ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum