1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

instalacja na hdd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karoluss12, Styczeń 26, 2012.

  1. karoluss12

    karoluss12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox z lt3.0, przeleciałem abx1.0.6 wszystko na zielono. po wypaleniu clonecd instalacja zatrzymuje sie przy 61%, myslałem ze tylko nowsze gry muszą być nagrywane nagrywarką z ihas, czy tak jest z gta iv?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Jaka gra i jakie plyty?

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. karoluss12

    karoluss12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Słaby laser, słaba nagrywarka, lipna płyta
     
  6. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Ta gra jest w systemie XGD2, tak więc wystarczy nagrywać zwykłą nagrywarką.
    Spróbuj nagrać na innej płytce, lub nagraj u kogoś innego. Być może wina leży po stronie płytek lub nagrywarki.
     
  7. karoluss12

    karoluss12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywałem płyte na laptopie, xboxprawei nowy chyba ze naped podmienili w serwisie, a płyty podobno najlepsze :p
     
  8. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Ale nagrywarka na laptopie to lipa. Nagraj na pc i bedzie ok.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  9. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaka lipa czlowieku..

    Mialem 2 laptopy acera i teraz trzeciego acera i na kazdej nagrywalem gry i zawsze wszystko bylo ok..
     
  10. misiek_7

    misiek_7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w laptopie są gorsze nagrywarki niż na stacjonarnym
     
  11. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dlaczego mam tak uwazac jesli w 3 laptopach nagrywalem gry na xbox 360 i nigdy nie mialem zadnego problemu..


    Teraz mam taki naped i od 2 lat nagrywam gry i zero problemow wiec nie uwazam nagrywarki laptopowe za gorsze..
    Napęd optyczny
    Model Optiarc BC-5500S
    Rodzaj Blu-ray combo
    Szybkość CD-RW (x) 16/10/24/8/2
    Szybkość DVD RW i Blu-ray (x) 8/8/4/4/5/4/4
     
  12. karoluss12

    karoluss12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem na pc i działa w 100%
     
  13. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Uszyneq i wszystko na ten temat.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum