1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja nowego dasha

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dziurex25, Luty 18, 2011.

  1. dziurex25

    dziurex25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Przy instalacji otrzymuje komunikat: " aby kontynuowac trzeba zainstalowac aktualizacje zabezpieczen i programow systemy zostana dodane aktualizacje zapewniajace jej bezpieczenstwo i prawidlowe dzialanie odrzucenie aktulizacji spowoduje powrot do interfejsu glownego konsoli XBOX.czy akceptujesz aktualizacje? "

    Mam kontynuować??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ajcwer

    ajcwer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Radze Ci nie. Bo inni użytkownicy piszą ze im sie zacina aktualizacja na 50 % i nie da sie nic zrobić.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oczywiście że należy zrobić update
     
  5. dziurex25

    dziurex25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zauważyłem że każdy tu na jeden temat ma swoją opinię:) Jedni piszą żeby instalować i wszystkie gry beda śmigać. Inni że instalować ale mogą nie działać nowe gry a teraz sie dowiaduje że wogóle może się coś zaciąć :) Dodam że mam LT+ nigdy nie podłączana do neta.
     
  6. ajcwer

    ajcwer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak masz lt+ to śmiało ;d
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zwracaj kogo posty czytasz Zarejestrowany
    Nov 2009
    Postów
    25
     
  8. dziurex25

    dziurex25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WYskoczył bład E71 :/ co teraz??:(


    Zrobiłem że przytrzymałem podczas włączania przycisk sync i konsola się włączyła i wygląda że dash jest zainstalowany. Tak to miało przebiegać??
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak dziala to sie narazie nie przejmuj
     
Wczytywanie...

Poleć forum