1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja nowego dashboarda

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krzysiekx27, Listopad 14, 2010.

  1. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam, czy mógłby mi ktoś krok po kroku wyjaśnić skąd pobrać i jak zainstalować najnowszego dasha? Czy przed instalacją muszę zrobić format dysku twardego xboxa? proszę o jak najszybszą odpowiedź :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Pobierasz to
    Kod:
    http://download.microsoft.com/download/4/1/D/41D9A2BA-3B48-4BD5-B613-122E7C3A1390/SystemUpdate12611.zip\
    
    Wrzucasz na pendrive fat32

    Podpinasz do konsoli i aktualizujesz, to wszystko.
     
  4. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sciagasz z XBL (dash kinect).
     
  5. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jednak działa, jeszcze raz dzięki
     
  6. juro65

    juro65 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak to jest , jak ludzie dają link i później okazuje się , że wygasł.;)
     
  8. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    taa tylko ze jestem zbanowany. To prawda, że na tym nowym dashu nie pójdzie brotherhood? a jak sprawa się ma w black ops, mma oraz nieco starszych grach typu forza 3, skate 2, ufc 2009, gta4, rdr?
     
  9. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Brotherhood nie pojdzie na zadnym dashu chyba ze masz naped samsung/hitahi a reszta gier dziala.
     
  10. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ta.Nie pójdzie najnowszy AC , ponieważ posiada AP 2.5, chyba że masz napęd Samsunga to normalnie będzie chodzić jak Fable 3.;).A co do COD:Black Ops , to chodzi normlanie i na starym dashu(9199) i na tym od Kinecta.Pozostałe gierki , które napisałeś (Forza 3, Sktate 2 , Ufc 2009 ,GTA 4 , RDR) też chodzą , bo one nie mają AP 2.5(takie zabezpieczenia , które będą złamane w ixtreme LT+)

    Pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum