1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja nowego dysku w konsoli z RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez arci1981, Październik 10, 2012.

  1. arci1981

    arci1981 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam konsole Xbox360 Elite z RGH. Obecnie mam dysk 120GB. Chciałem go wymienić na 320GB. Po włożeniu dysku 320GB do kieszeni z XBOX'a dysk jest widziany ale uruchamia się oryginalne menu. Co zrobić lub co i jak wgrać żeby uruchamiało mi się menu FSD (tak to sie chyba nazywa). Jestem zielony w tym temacie więc proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Odp: Instalacja nowego dysku w konsoli z RGH

    Przeczytaj w dziale JTAG/RGH Poradnik świeżego jtagowca.

    Tapnięte z Galaxy Ace
     
  4. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    J.w. Kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum