1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja obu dyskow GTA V na 500gb z RGH

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez konar94, Grudzień 10, 2015.

  1. konar94

    konar94 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie instalacji obu płyt na jednym dysku. Z tego co dowiedziałem się z internetów po takiej instalacji na oryginalnym xboxowym dysku gra się laguje, nie wczytuje tekstur itp. Jednakże ja mam xboxa z rgh i posiadam dysk seagate momentus 5400.6 500gb tylko nie wiem czy jest szybszy bo różne są specyfikacje w internecie wg. producenta maks. transfer zewnętrzny to 300 mb/s, wewnętrzny to chyba coś ok 1200 mbit/s a w testach predkosc odczytu danych wyniosla ok. 66 mb/s, jeszcze gdzie indziej 137mb/s i nie bardzo sie w tym orientuje. Wiec czy to wystarczy żeby pozbyć się tego problemu? Grę oczywiście instaluje z oryginalnych nośników.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3465
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na oryginalnym dysku 5400obr i nieprzerobionym xbox-ie GTA V po instalacji na HDD obydwu płyt gubiła mi tekstury.
    Na dysku Seagate Momentus 7200obr i RGH po instalacji obydwu płyt gra śmigała mi elegancko.
     
  4. konar94

    konar94 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tyle ze ja mam wersję 5400 obr.
     
  5. konar94

    konar94 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mam jeszcze pytanie, czy jest jakaś różnica czy disc 1 zainstaluje normalnie poprzez wlaczenie gry czy skopiuje na dysk przez opcje wypakój grę na dysk?
     
  6. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Zainstaluj jedną płytę na wewnętrznym a jedną na zewnętrznym.
     
Wczytywanie...

Poleć forum