1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja piratów na HDD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Biegnacy za slimakiem, Styczeń 16, 2012.

  1. Biegnacy za slimakiem

    Biegnacy za slimakiem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    204
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    zainstalujesz każdą kopie gry ,o ile nagrasz ją na nagrywarce ihas 124B
     
  4. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    lub IHAS innej tylko że IHAS 124 jest najtańsza.
    i chyba płytki bd musiał kupować Verbatimy
     
  5. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Głupoty gadasz zainstalujesz wszystko , ja mam kopie z XGD3 bo tylko PODOBNO takich się nie da zainstalować na dysku jeżeli nie nagramy na IHAS , ja mam nagrane zwykłym LG i działa instaluje się ( Forza 4 i BF3 ) , wszystkie inne gry możesz nagrywać normalną nagrywarą , a płyty musisz sam sprawdzić jakie ci łyka mi łyka wszystko oprócz Esperanzo ( nagrywarka tego nie trawi ) inne typu Omega , intenso , THC itp działają
     
  6. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    a w pełni przechodzi SPRAWDZANIE ?
     
  7. Biegnacy za slimakiem

    Biegnacy za slimakiem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i teraz nie wiem, czy muszę kupować nagrywarkę ihas124b, czy nie..
    Aha, to prawda, że od 2009 od fali banów nie było jeszcze żadnego bana (nie mówię tutaj o oflagowaniu konsoli)?
     
  8. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    cyborg95 pisz jakiś mini FAQ jak zainstalować na dysku Forze 4 nagraną turncate która jako jedyna ma aktywne CIV tak aby nie wywalało błędu autoryzacji, pewnie wszyscy łącznie z Ceva może się czegoś nauczą.
     
  9. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    204
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
  10. Biegnacy za slimakiem

    Biegnacy za slimakiem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @UP
    Chodziło mi o jakikolwiek potwierdzony przypadek bana za przerobioną konsolę (nie massbany).
    No i kupuję nagrywarkę jednak, dzięki za pomoc..
    btw. do tej pory nawet sobie nie zdawałem sprawy, że nagrywarka może nagrywać w różne sposoby.. Chodzi mi o to, że ten sam plik może zostać inaczej nagrany.. Dzięki za pomoc i wyjaśnienie!
     
  11. pzajac2

    pzajac2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    @Biegnacy za slimakiem:
    Nie nagrywa na inne sposoby, tylko po przeróbce widzi więcej miejsca na DVD+DL (ok. 8400MB) i nagrywa cały obraz płyty nie ucinając końcówki, co powodowałoby wykrzaczanie się gry ("nieautoryzowana kopia", "przetrzyj szmatką").

    PS. Świetny nick :)
     

Wczytywanie...

Poleć forum